facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunst in Kockengen

Kunst in Kockengen

Info

In 2019 organiseren we weer een gezellige Kunstroute, waarbij diverse kunstenaars (amateur of professioneel) hun werk zullen tonen op bijzondere locaties.

Geschiedenis

De vierde editie van Kunst in Kockengen zal gaan plaatsvinden op
zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017.
In 2017 hopen we weer een gezellige Kunstroute te organiseren, waarbij diverse kunstenaars (professioneel of amateur) hun werk zullen tonen. Een aantal locaties in en om het dorp bieden de gelegenheid hun kunstwerken in bijzondere setting te tonen.

Er doen 21 kunstenaars mee, te zien op 14 bijzondere locaties. Op de volgende pagina’s kun je kennismaken met deze veelzijdige deelnemers. Zo kun je ontdekken dat we ook dans als kunstvorm hebben mogen toevoegen aan de route.

Er is voor ieder wat wils!

Adres: 3628 Kockengen
Stad: Kockengen
Postcode: 3628


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaarmarkt Kockengen 2016 Jaarmarkt Kockengen 2016 75 meter Dit jaar alweer de 27e jaarmarkt van Kockengen op de eerste zaterdag van september. H...
Christmas Fair Kockengen Christmas Fair Kockengen 378 meter Kockengen Christmas Fair - Het gezelligste kerstevenement in de regio!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid