facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunst in kasteel de Kinkelenburg

Kunst in kasteel de Kinkelenburg

Info

U bent van harte welkom bij de kunstexpositie in Kasteel de Kinkelenburg in Bemmel. Deze vindt plaats op zaterdag 7 december én zondag 8 december 2019

Geschiedenis

Het kasteel is op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek.

14 kunstenaars tonen hun nieuwste werk. Laat u verrassen door de verscheidenheid van de kunstwerken. De werken brengen zowel de schoonheid van kunst in beeld, als de eigenheid en de ziel van de maker. Bij de samenstelling van deze expositie hebben wij geselecteerd op vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, sieraden, fotografie en lichtsculpturen vindt u bij ons beelden in diverse materialen en technieken: keramiek, glas, brons en steen.

Op zaterdag wordt de expositie om 15.00 uur feestelijk geopend met een welkomsttoespraak. U bent van harte welkom!

Adres: Kinkelenburglaan 1, 6681 BJ Bemmel
Telefoonnummer: 0647684129
Stad: Bemmel
Route: Kinkelenburglaan 1
Postcode: 6681 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
250pictures 250pictures 507 meter Limited edition museum quality prints by some of the worlds top photographers.
Atelier Bronté Atelier Bronté 1 km I make customized portrait or landscape paintings. The materials could be pastel or o...
Recensies
Klein kasteeltje midden in het dorp. Het is niet te bezichtigen. Overigens een merkwaardige naam die niet erg vleiend is voor de bewoners.Bezocht opWeekend
Hele mooie en unieke combinatie van een oud kasteel met daaraan vast een nieuw kasteel, eigenlijk totaal niet bij elkaar passend. Maar dat maakt het juist mooi. Je kunt er vrij omheen wandelen, er is geen hek of iets dergelijks.
Dit 13e eeuwse kasteel wordt gebruikt door de gemeente lingewaard. Je kan hier gebuik maken van o.a. de trouwzaal. Verder is het kasteel niet rolstoel vriendelijk. Ook de trouwzaal is alleen via de trap op de 1e verdieping bereikbaar. Maar ben je in de buurt en heb je tijd dan zou ik zeker even gaan kijken. Wat nu op dit moment wel afbreuk doet aan het kasteel zijn die blauwe barakken die er voorstaan. Gelukkig is het tijdelijk en gaan ze wanneer de restauratie van het gemeentehuis klaar is weer weg.
Leuk plaatsje. Voor ons het einde van een auto kastelen route. Het kasteeltje doet dienst als gemeentehuis.
Een mooi kasteeltje voor speciale momenten, met een aantrekkelijke brug over een prachtige slotgracht en een schitterende zaal voor bijzondere bijeenkomsten.
Leuk maar relatief klein kasteel met achter het kasteel een mooi wandelpad Zwitserspad. Zag wel geen ingang voor iemand met een rolstoel.
Bij mij reist de vraag woonden hier vroeger kinkels?Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Konden niet naar binnen helaas.Maar zag er schattig uitBezocht opWerkdagReservering aanbevolenNiet zeker
Dit kasteel staat in het Gelderse Bemmel. Het kasteel is in de 2 wereldoorlog zwaar beschadigd geraakt en na de 2e wereldoorlog voor het grootste deel afgebroken en opnieuw opgebouwd aan de hand van oude bouwtekeningen.
Bemmelse dweildag gezellig druk en velen bands
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid