facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunst Aan De Ee

Kunst Aan De Ee

Info

Het idee om in Woudsend 100 professionele kunstenaars uit te nodigen om te exposeren was eind vorig jaar nog een ambitieus plan. Nu is het werkelijkheid.

Geschiedenis

Het idee om in Woudsend 100 professionele kunstenaars uit te nodigen om te exposeren was eind vorig jaar nog een ambitieus plan. Nu is het werkelijkheid.
Het zijn exact honderd kunstenaars geworden. Met onder andere schilderijen, keramiek, glas, brons, hout, textiel, steen en sieraden. Uit Friesland, maar ook van ver daarbuiten. Een megamanifestatie die Woudsend tien dagen omtovert tot een kunstdorp.
Iris ten Cate, eigenaar van Galerie Iris Anders Mooi en initiatiefneemster van Kunst aan de Ee: “We hebben 3.700 m2 expositieruimte tot onze beschikking. Meer dan honderd kunstenaars zou kunnen, maar moeten we echt niet doen. Dat zou ten koste gaan van de overzichtelijkheid en de loopruimte voor bezoekers. Ik verheug me erg op de tiendaagse. De medewerking van de kunstenaars, ondersteunende bedrijven en ons eigen dorp is overweldigend. Nu gaan we alles op alles zetten om zo veel mogelijk bezoekers te trekken”.

Kunst aan de Ee wordt georganiseerd in een leegstaand kantoorpand (de vroegere behuizing van Woudsend Verzekeringen). In het oude centrum van Woudsend, bij de monumentale brug over de Ee (onderdeel van de officiële elfstedenroute). Een prachtige locatie voor een kunstexpositie.

Adres: Iewal 26, 8551 PT Woudsend
Telefoonnummer: +31 (0)6 83 17 15 22
Stad: Woudsend
Route: Iewal 26
Postcode: 8551 PT



op zoek naar gerelateerd: kunst aan de ee 2018, iris anders mooi, woudsend, woudsend galerie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IRIS Anders Mooi IRIS Anders Mooi 0 meter Prachtige galerie! De VIP tour op zaterdag is een aanrader.
Marieke de Boer - Realistische Portretten Marieke de Boer - Realistische Portretten 262 meter Realistische tekeningen in opdracht. Neem contact op voor de mogelijkheden
Werkplaats Fermate Werkplaats Fermate 296 meter Atelier voor houtbewerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid