facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunnen Elektronica

Kunnen Elektronica

Info

U vindt bij Kunnen alle elektronica voor in huis.

Geschiedenis

Als sinds 1930 uw electronicazaak voor de regio



"U vindt bij Kunnen alle elektronica voor in huis. Of het nu gaat over een nieuwe televisie, wasmachine, droger, stofzuiger, of laptop. We hebben ze in huis en helpen u graag."
Adres: Kapelstraat 62A, 5591 HG Heeze
Telefoonnummer: 0031402260372
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 62A
Postcode: 5591 HG


Recensies
Een super fijn bedrijf, wasdroger was kapot, dus erg onhandig in de winter, maar dank zij dit bedrijf had ik de volgende dag al de nieuwe in huis. top service.
Diepvries en koelkast gekocht. Goed advies in de winkel. Netjes volgens afspraak geleverd. Alleen werd verkeerde koelkast geleverd. Maar na belletje naar de winkel werd direct de koelkast omgeruild. Met excuses. Prima service.
Goed advies. Goede levering en service. Kocht een tv voor mijn 91-jarige moeder. Zij is blij met de installatie en uitleg over de senioren-afstandsbediening.
We zijn heel goed geholpen in de winkel met het maken van een keuze. En de service bij het plaatsen thuis van de tv en alles installeren werd perfect en vriendelijk verzorgd door Bram.
Helaas was het gevraagde artikel niet op voorraad, maar het werd terplekke besteld en de volgende dag kon ik het komen ophaen. Top service!
Kunne staat klaar als je ze nodig hebt. Ook vijf jaar na aanschaf blijft service keurig op maat.
Een geweldig service hebben door Carl Kunnen gehad.
Prima, 'no nonsense' advies en zeer snelle aflevering en installatie van een vaatwasser. Top!
Iedere keer weer fijne, snelle service. Komen er graag, scherpe prijzen
Prima kookplaat geïnstalleerd. Werkt als een zonnetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid