facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kung Funghi

Kung Funghi
Verken Kung Funghi's premium paddenstoelensupplementen voor een natuurlijke boost in welzijn, focus en energie. Onze unieke formules, verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten, ondersteunen mentale helderheid en lichamelijke vitaliteit. Ontdek hoe onze wetenschappelijk onderbouwde supplementen je dagelijks leven kunnen transformeren.

"Bij Kung Funghi is het onze passie om de eeuwenoude wijsheid van paddenstoelen samen te brengen met de moderne levensstijl. Wij geloven dat moeder natuur de beste recepten heeft geschonken, en onze missie is om deze geschenken in handen van onze klanten te leggen. Onze paddenstoelensupplementen, verrijkt met de kracht van Chaga, Reishi en Cordyceps, zijn ontworpen om jouw welzijn te versterken en je natuurlijke energie te ontsluiten.Met Kung Funghi krijg je niet alleen een product, je krijgt een levensveranderende ervaring. Elk supplement is een klein kunstwerkje, gecultiveerd met aandacht voor detail en respect voor het milieu. Wij zijn een gemeenschap van gelijkgestemden die geloven in de kracht van een gezonde geest, lichaam en ziel."
Adres: Julianastraat 30 , 2012ES, Haarlem
Telefoonnummer: 0628340312
moc.ihgnufgnuk@ofni
Stad: Haarlem
Route: Julianastraat 30
Postcode: 2012ES

Openingstijden

Maandag: 9-17
Dinsdag: 9-17
Woensdag: 9-17
Donderdag: 9-17
Vrijdag: 9-18
Zaterdag: 9-18
Zondag: 9-18

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid