facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kulturhus Holten

Kulturhus Holten
Adres: Smidsbelt 6, 7451 BL Holten, Nederland
Telefoonnummer: 0548 801 930
Staat: Overijssel
District: Rijssen-Holten
Stad: Holten
Route: Smidsbelt
Huisnummer: 6
Postcode: 7451 BL


Openingstijden

maandag: 08:30–23:00
dinsdag: 08:30–23:00
woensdag: 08:30–23:00
donderdag: 08:30–23:00
vrijdag: 08:30–23:00
zaterdag: 09:00–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Geweldige locatie direct aan het gezellige dorpsplein en een super mooi pand met allerlei clubjes, bibliotheek, restaurant enzo erin. Ik was hier voor de seats2meet locatie waar je én werk/vergaderplekken kan huren én ook gratis een werkplek kan boeken. Je betaald als het waren met je sociale kapitaal en wordt uitgenodigd om kennis met elkaar te delen en te netwerken. Super leuk concept en een hele mooie ruimte, waar ik dus heerlijk heb kunnen werken aan mijn btw-aangiften en wat kantoorwerkzaamheden onder het genot van een gratis bakje koffie.nAanradertje dus!
Prima zaal voor uitvoeringen en voorstellingen. Bij de ingang bevindt zich Tastoe, een restaurant waar je goed kunt eten.
Heerlijke plek om te zitten in de winter: lekker bij de haard, met mooi uitzicht op het centrale plein, waar de bomen stijlvol van verlichting zijn voorzien
Klantvriendelijkheid moet absoluut beter!!!!! We werden onvriendelijk te woord gestaan vanaf de toonbank. Ze nam niet eens de moeite om de bestelling op te nemen bij onze tafel. Het duurde lang voordat we onze bestelling kregen die bovendien aangebrand was, Dan heb ik het nog niet eens gehad over de wijze waarop e.e.a. geserveerd werd. Het werd op de tafel gekwakt! Op onze afscheidsgroeten twee maal werd niet gereageerd. Ik kom daar dus niet meer!
Prima zitten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid