facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kuiper Optiek Terschelling

Kuiper Optiek Terschelling

Info

Als zelfstandig opticien leveren wij oogzorg op maat, terwijl u in onze up-to-date collecties altijd de bril vindt die bij u past. We leveren 1uursservice.

Label

Welkom bij Jaap Kuiper Optiek

Als zelfstandig opticien leveren wij oogzorg op maat, terwijl u in onze up-to-date collecties altijd de bril vindt die bij u past.
Doordat wij een grote hoeveelheid glazen op voorraad houden, kunnen wij uw bril binnen een uur leveren. Indien gewenst leveren wij service aan huis. Gevestigd op een van de zonnigste locaties van Nederland hebben wij een grote collectie zonnebrillen van topmerken.

Adres: Torenstraat 31, 8881BG West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562442265
Stad: West-Terschelling
Route: Torenstraat 31
Postcode: 8881BG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reisbureau Terschelling Reisbureau Terschelling 591 meter Reisbureau Terschelling is onderdeel van The Travel Company
Groot en klein verlies, voor kinderen en jongeren. Groot en klein verlies, voor kinderen en jon... 707 meter Groot en klein verlies biedt therapie aan kinderen/jongeren die even vastlopen en pro...
Schoonmaakbedrijf Tot Schoonmaakbedrijf Tot 865 meter Schoonmaak bedrijf op Terschelling
Loon en Grondverzetbedrijf Trip/Hek Loon en Grondverzetbedrijf Trip/Hek 8 km Perfect bedrijf geweldige medewerkers
Recensies
Fantastische opticien, neemt de tijd voor je en helpt goed met het maken van een keuze qua montuur. Veel keuze en snel gemaakt en je kan altijd terug komen voor service.
Kan beter stoppen met het aanbieden van pasfoto’s, meerdere malen geweest, of de camera is stuk of die slaat op tilt of weet niet hoe je een ander formaat foto maakt.. Beter naar Midsland
Jammer dat de mogelijkheid om je ogen op te laten meten, hier niet is. Schijnbaar moet je daarvoor 3 uur reizen als eilander.
Secure oogmeting en mooie merken! Uitstekende service en plezierig contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid