facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kuiper Koekange Vuurwerk

Kuiper Koekange Vuurwerk

Info

Kuiper Vuurwerk is de grootste vuurwerkwinkel van Drenthe waar service en kwaliteit op 1 staan! Wij leveren een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils!

Geschiedenis

Ruim 20 jaar geleden besloot Kuiper te beginnen met de verkoop van vuurwerk en is tegenwoordig een begrip in vuurwerkland. Wij hopen ook u in onze winkel te mogen verwelkomen aan het einde van het jaar!

Onze taak

Onze missie is om onze klanten ieder jaar van het beste vuurwerk te voorzien. Dit betekent dat een goede prijs-kwaliteit verhouding zeer hoog in het vaandel staan. Vuurwerk afsteken mag slechts één keer per jaar, dus dan moet er volop genoten worden van kwalitatief hoogstaand vuurwerk! Dit is mogelijk doordat wij medewerkers in dienst hebben met passie voor vuurwerk. Ons assortiment heeft voor ieder wat wils in alle prijsklassen. Ook staan wij altijd klaar om u te adviseren.

Daarnaast doen wij er alles aan om de website en de afhaalruimte zo toegankelijk mogelijk te maken. Wanneer er vragen, opmerkingen of tips zijn horen wij dit graag.

Adres: Dorpsstraat 57, 7958RM Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0522 451 231
ln.egnakeok-repiuk@ofni
Stad: Koekange
Route: Dorpsstraat 57
Postcode: 7958RM



op zoek naar gerelateerd: kuiper koekange vuurwerkshow 2018, vuurwerk overijssel, kuipers vuurwerk sassenheim, welkoop vuurwerk, vox vuurwerk, pangu vuurwerk dealers, vuurwerk kopen, kuiper koekange airco
Recensies
Top service, veel kennis in huis. Gezellige winkel en heel veel diverse artikelen liggen er in deze winkel, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je gaat niet zonder product de deur uit! Al is het maar om een hebbedingetje of handigheidje voor in huis.
Kettingzaag er bijna 3 maanden gelegen voor service beurt en na vele telefoontjes waarin ik zou worden terug gebeld maar eens langs gegaan . De kettingzaag lag onder de stelling in onderdelen en het personeelslid pakte en zette hem op de werkbank en zei ik bel u morgen , je kunt het raden dus niet gebeld. Maar een mail gestuurd t.a.v. de directie dat ik hem zou ophalen klaar of niet klaar. Uiteraard hier ook totaal geen reactie op dus maar opgehaald. Ga nu naar een echte vakman en mij zien ze daar nooit weer !!! Wat een slechte service, helaas kon ik geen nul sterren geven anders had ik dat gedaan
Een super winkel heeft eingelijk alles en is zeker niet duur ! echt de moeite waard als u iets om en in huis nodig heeft !!!
Niets geleverd en totaal geen contact te krijgen. Inmiddels aangifte gedaan. Hopelijk wordt het "bedrijf" snel opgedoekt. Dus pas op mensen! Hier niet bestellen.
Grote voorraad, breed assortiment, gunstige prijzen. En sinds René Aalst hier werkt, een feest om heen te gaan.
Kuipers een zaak waar je je tijd wel kan verdoen, zoveel spullen. Als je het personeel vraagt waar je iets kan vinden wat je zoekt lopen ze mee en wijzen ze het aan. Goede zaak die Kuiper uit Koekange. Ze hebben werkelijk alles
Perfecte zaak die alles heeft, van voederbak tot mollenklem en van klompen tot aan hekwerk en alles voor een betaalbare prijs. Zeer klantvriendelijk
Echt een winkel met van alles en nog wat. Ook leuk om een huishoudelijk. Cadeau te vinden.
Een complete winkel. Voor een koffie apparaat speelgoed. Huishoudelijke artikelen. Van verf tot bosmaaier en kettingzagen. Met goede service.
Beetje rommelig maar een zeer uitgebreid assortiment, ligt het niet in de winkel dan even vragen aan de balie, 9 van de 10 keer hebben ze het wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid