facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kuijken

Kuijken
"Wij zijn Kuijken Advocaten. Onze advocaten begeleiden en adviseren u bij procedures en andere juridische kwesties met een heldere aanpak voor uw unieke situatie. Wij gaan voor juridische uitdagingen en persoonlijke betrokkenheid. Dit doen we al meer dan 40 jaar. Van letselschade tot en met internationale contracten. Van grote bedrijven tot particulieren. U bent bij ons op de juiste plek."
Adres: Waalreseweg 4 , Valkenswaard 5554 HC, NL
Telefoonnummer: 040 204 4445
Stad: Valkenswaard
Route: Waalreseweg 4
Postcode: 5554 HC



op zoek naar gerelateerd: Iris Kuijken
Recensies
Ik ben erg tevreden over de professionele wijze waarop Ad Kuijken ons ondersteund heeft bij een zaak waarmee wij ineens en geheel onverwacht geconfronteerd werden. Hij heeft deze zaak uit onze handen genomen en tot een, voor ons, goed einde weten te brengen.
Omdat ik een financieel geschil had met een van mijn relaties, zag ik geen andere route dan een advocaat te raadplegen. In het verleden had ik daar geen goede ervaringen mee. Een vriend wees mij echter op het kantoor van Kuijken Advocaten. Een eerste telefonisch contact met Ad Kuijken zelf gaf mij meteen een goed gevoel. De menselijke kijk op de zaak en het advies was onverwacht en het resultaat uitermate bevredigend, kon niet beter. Ik heb de advocaat daar dan ook voor bedankt want ik vind dat opvallend.
Bij de Eindhovense kopschoppers zaak in 2013 heeft Maartje Klompers me erg goed geholpen. Ze hield mij als slachtoffer tijdig op de hoogte zodat ik wist waar ik aan toe was. Ze nam de tijd om het me in normaal Nederlands uit te leggen en deed het in en buiten de rechtbank erg professioneel.
Super geholpen door J.van Kuijken; Beter dan had verwacht & Spoedig Resultaat bereikt. Persoonlijke benadering zeer vriendelijk en Menselijke Advocaat met veel inlevingsvermogen; weet de Juiste Zakelijke aanpak. Ook personeel zeer vriendeijk en behulpzaam. Dossier Gesloten! HAPPY
Omdat de zaak te complex was voor slachtofferhulp ben ik bij Mevr Klompers uitgekomen. Deze advocate heeft mij kundig en adequate bijgestaan.
Al 3 jaar bezig met het een letselschade. De behandelende adviseur/begeleider is echt WAARDELOOOS!! Zo'n spijt dat wij met hem in zee zijn gegaan. Hij beantwoord je mail pas na weken, zoniet maanden. Antwoorden die je hem opstuurt op zijn vragen duurt ook een half jaar voordat hij dat verwerkt en/of doorstuurt naar de tegenpartij. Voor letselschade zoek AUB een andere partij! Na 3 jaar kunnen we deze ellende nog steeds niet afsluiten.
Zeer tevreden over Kuijken Advocaten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid