facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kugeko Maassluis

Kugeko Maassluis

Info

De specialist voor kunststof ramen en deuren, serres, vouwwanden, tuinkamers, schuifpuien, zonwering en meer voor uw woning, bedrijf of horecagelegenheid.

Geschiedenis

Kugeko vindt het belangrijk dat iedereen in de regio zich goed voelt op de plek waar hij of zij woont, werkt of veel tijd doorbrengt. Daarom verfraaien en verbeteren wij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering. Om nog meer woonplezier te creëren, vergroten wij ruimtes door het plaatsen van dakkapellen, serres en tuinkamers. Het team van Kugeko zoekt samen met u naar de beste oplossing en werkt samen met leveranciers van kwaliteitsproducten die door ons eigen serviceteam worden gemonteerd.

Partners
Vanaf 2004 is Kugeko al erkend dealer van het gerenommeerde merk WERU dat de kunststof kozijnen produceert. Tevens is Kugeko sinds 2013 één van de zes geselecteerde ‘active partners’ van Solarlux. Solarlux is marktleider op het gebied van glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing.
Op het gebied van binnen- en buitenzonwering werkt Kugeko samen met SunCircle, Markilux en Verosol.

Kugeko voor particulieren:
Kugeko biedt in elke prijsklasse oplossingen zonder concessies aan kwaliteit te hoeven doen. Wij garanderen gedegen advies, maatwerk en kwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom en ervaar hoe breed wij u van dienst kunnen zijn.

Kugeko in de zakelijke markt:
Op de zakelijke markt bedienen wij o.a. aannemers, vastgoedbedrijven, VVE, horeca en gemeenten en verzorgen wij het onderhoud voor bedrijven die alle werkzaamheden bij één partij willen onderbrengen. Doordat wij vele disciplines in eigen huis hebben kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Kwaliteit:
Kugeko stelt bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit en klanttevredenheid (niet voor niets heeft Kugeko al vanaf de oprichting een klanttevredenheidspercentage van 98%). Om deze resultaten te behalen is het van belang om met hoogwaardige kwaliteitsproducten te werken en deze met de nodige aandacht en vakmanschap te verwerken. Deze eisen tezamen met een zeer nette prijs-/kwaliteitverhouding heeft ertoe geleid dat Kugeko inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in onze regio.

Showroom en werkplaats:
Op de locatie aan het Mackayplein 15 te Maassluis is naast de werkplaats een prachtige showroom gevestigd. In de sfeervolle ruimte kunt u zich onder het genot van een kopje koffie laten informeren over de vele mogelijkheden. Door middel van diverse presentaties en deskundig advies kunt u een keuze maken uit diverse modellen en materialen.



"Per 01-07-2021 gaan we verhuizen naar ons nieuwe pand, aan de ZOMERDIJK 2 in MAASSLUIS.Voor showroom bezoek, graag telefonisch contact op te nemen"
Adres: Mackayplein 15, 3144 CK Maassluis
Telefoonnummer: 010-5997416
Stad: Maassluis
Route: Mackayplein 15
Postcode: 3144 CK



op zoek naar gerelateerd: Kugeko ervaring, Schuifpui Maassluis, Zonwering Maassluis, Overkapping Maassluis, Weru kozijnen, Weru Duitsland, Weru Barneveld, Weru dakkapel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noi-noi Noi-noi 252 meter Noi-Noi is a brand of handbags and accessories designed for and by young trendsetter...
Hi-di-hi: So fun, so you Hi-di-hi: So fun, so you 252 meter Hi-di-hi is a hip, fun, fashionable line of accessories and handbags originated in th...
GSS Marine Services GSS Marine Services 273 meter Goed materiaal, kennis van zaken,"get it done" mentaliteit
P&A artistics P&A artistics 294 meter P&A artistics Party- & Eventdecorations
Veldkamp Producties BV Veldkamp Producties BV 467 meter Super gave shows, meet&greet and events van bekende kinderhelden!
Sea and Sea Sea and Sea 491 meter Je krijg als je een probleem heb een goed uitleg En geen ge maar betreffende garantie...
Rotinka Parket Rotinka Parket 569 meter Goed werk, goede service, goede communicatie, goede kwaliteit, goede prijs.. Wat wil ...
PlanB Bymel PlanB Bymel 1 km Wij zijn een creatief bedrijf met een liefde voor gebruikte en natuurlijke materialen...
Crematorium De Dijk Crematorium De Dijk 2 km Mooi modern crematorium....met vanuit de aula prachtig zicht op het water en de boten...
Sportiz Sportiz 2 km Sportiz: verzorgt activiteiten, cursussen en evenementen op het gebied van sport.
11positions 11positions 2 km Textielbedrukking - Flowerwall - Ballondecoratie - Zuilen - Welkomstborden and more
Recensies
Prachtige locatie. Vriendelijk personeel Alleen jammer waar ik voor kwam deden zij niet. Zou teruggebeld worden, helaas. Anders dik 5 sterren.
Offerte laten maken en kreeg deze de volgende dag al gemailed.
De mensen van Kugeko hebben fantastisch werk verricht tijdens het hele proces. Goed advies tijdens mijn oriëntatie, nauwkeurig in het opnemen van het werk vooraf, correcte afstemming met mijn buren voor het plaatsen vd steiger, zich bewust van het werken in een huis dat bewoond wordt alleen onoverkomelijke rommel, stof etc, en heel duidelijk in de planning & afspraken. Ik ben heel tevreden dus over het proces, maar ook over het eindresultaat: harmonica-deuren bij het balkon; harmonica-ramen daarnaast, met daaronder een diepe vensterbank om heerlijk op te zitten. Dank je wel, Mike & collega’s!
Wat een mooi prachtig bedrijf timmeren goed aan de weg ga zo door een tevreden klant
Vandaag is ons huis opgeleverd met nieuwe Weru kozijnen, De gehele beneden verdieping is voorzien van nieuwe kozijnen, zo ook de schuurdeur. Goed advies verkregen van Mike, dank je wel hiervoor! Alle afspraken nagekomen. Compliment aan de monteurs, wat een vaklui!!! top mannen, dank je wel!! Joyce en John Patrick
Bij deze wil ik de mensen van Kugeko hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Werknemers zijn zeer vak bekwaam en werken erg netjes.We zijn ze hier erg dankbaar voor.
Super mooie Weru kozijnen. Zodra wij de rest van het huis gaan doen, komen wij zeker terug.
Aan te raden aannemer. Misschien niet de goedkoopste maar wel een die zich aan de opleverdatum houdt. Goede kwaliteit en uitstekende service.
Vriendelijke service. Bieden goede kwaliteit. Qua prijs in het midden. Niet goedkoop maar ook niet te duur. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijne zaak. Je wordt persoonlijk geholpen en doen net wat extra's voor je, super.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid