facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Küchentreff Stadskanaal

Küchentreff Stadskanaal

Geschiedenis

Winkel in keukenkasten en aanrechten



"Keukenzaak"
Adres: Navolaan 44, 9501 VJ Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-792020
Stad: Stadskanaal
Route: Navolaan 44
Postcode: 9501 VJ



op zoek naar gerelateerd: Showroomkeukens Stadskanaal, Kral Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kornelius Badkamers & Keukens Kornelius Badkamers & Keukens 399 meter Tot op heden ontzettend tevreden over de service van Kornelius. Het is geen bedrijf d...
Recensies
Begin dit jaar hebben wij, samen met de zeer kundige en vriendelijke heer Gerben Niers, een voor ons ideale nieuwe keuken uitgezocht. Helaas zijn mijn vrouw en ik ziek geworden en moeten wij, noodgedwongen, verhuizen naar een andere woning met slapen en baden op de begane grond. De door ons uitgezochte ideale keuken past echter niet in de nieuwe woning. Tevens is daar een bijna nieuwe Siematic keuken aanwezig. Plaatsing van een nieuwe keuken zou daar kapitaalvernietiging inhouden. Mede namens mijn vrouw wil ik Kuechentreff-Stadskanaal en de heer Gerben Niers in het bijzonder, heel hartelijk danken voor het begrip en medemenselijkheid in deze voor ons onzekere fase in ons leven. Wij konden, zonder kosten en zonder problemen, de koopovereenkomst/order ontbinden. Daarmee hebben zij veel ongerustheid bij ons weg genomen, waarvoor wij Kuechentreff- Stadskanaal Gerben Niers zeer erkentelijk zijn. Wij hopen Gerben na de zomer te mogen begroeten in ons nieuwe huis in de Rietlanden te Emmen. Wellicht kan hij ons voor onze huiskamer nog enige kasten op maat leveren. Wij zien uit naar zijn komst! Kuechentreff-Stadskanaal kunnen wij, zoals u begrijpt, bij een ieder van harte aanbevelen!
Afgelopen jaar hier een keuken gekocht. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ook deskundig advies ingewonnen, wat mij hielp in de keuze van materialen. Hierdoor een keuken kunnen ontwerpen die perfect bij mij past. Puntje van aandacht is de communicatie; aantal keer zelf achter dingen aan moet bellen, bouwtekeningen klopten niet helemaalkeuken zelf geplaatst en bij levering ontbrak de kookplaat. Dit laatste was bij bedrijf bekend maar niet doorgegeven aan mij. Alle bovenstaande werd netjes opgelost. Bij levering zat er een kras in een kastdeurtje. Hier werd niet moeilijk over gedaan en er werd gelijk een nieuwe besteld. Bedrijf staat open voor feedback en doet hier ook wat mee. Al met al toch een fijne samenwerking gehad en nog steeds super blij met mijn nieuwe keuken.
Tevreden! Goed geholpen door het verkoopteam en keurig geplaatst door Rudy. De keuken is precies zoals op de 3d tekening is voorgespiegeld.
We zijn erg tevreden over onze keuken. De boys Ruud en Jacob hebben iets moois geleverd. Met speciale dank aan onze keukenverkoper Rowan.
Top zaak! Deskundig personeel, weten waar ze het over hebben. Hebben goed geholpen met het samenstellen van onze keuken. We hadden een kleine beschadiging aan onze keuken, maar dit was binnen 3 weken opgelost. We zijn er erg blij mee! Dank je wel Kuechentreff Stadskanaal! Wij raden jullie zeker aan!
3 Jaar geleden hebben wij 1 los kastje besteld voor onze keuken. Dit was geen probleem maar het kon iets langer duren omdat ze dit alleen in een grote bestelling konden bestellen. Dat was geen punt we hadden geen haast. We hebben er maanden achteraan gelopen en iedere keer hoorden we ja, hij staat in Emmen volgende week is hij hier. Heel veel bezoekjes en telefoontjes later, ja hoor hij was gearriveerd. Na ruim een jaar was het kastje er. Wij er naar toe, bleek het een heel ander kastje te zijn. Het moest opnieuw besteld worden. Enfin we zijn inmiddels weer 2 jaar verder en we hebben nog steeds niets ontvangen. De heren zijn wel heel vriendelijk maar service.... Wij komen er nooit meer. Kastje is inmiddels vervangen bij een andere zaak met een levertijd van 6 weken. Opgelost.
Waardeloze zaak. Allemaal loze beloftes na 2 jaar de keuken nog niet klaar. Dan is het er wel dan weer niet al met al is het er nog niet . Communicatie zeer slecht. Absolute geen aanrader om er een keuken te kopen. Verkopen kunnen ze daarna laten ze je in de steek.
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken die wij hier gekocht hebben. Bij de eerste binnenkomst, werd er alle tijd aan ons geschonken. Wij zijn een aantal keer terug gekomen,om te overleggen en dingen eventueel te wijzigen. En ook daar werd alle tijd voor ons genomen! Alles word duidelijk van A tot Z uitgelegd. De keuken hebben wij nu inmiddels met heel veel plezier in gebruik genomen. Gerben en Norbert hebben ons uitstekend begeleid in het hele traject! Een uitstekende keukenzaak! Heren dank jullie wel! Namens de familie Zuur
Hulde aan KūchenTreff Stadskanaal. Wij hebben drie jaar geleden een keuken met apparatuur gekocht bij KūchenTreff Stadskanaal. Nu, na drie jaar, is de koel-/diepvriescombinatie lek. De firma Pelgrim wil die combinatie wel vervangen, maar met een fikse bijbetaling bijna €500. Dat vonden wij een absurd bedrag voor een drie jaar jonge koelkast.Door bemiddeling van KüchenTreff Stadskanaal, die de helft van dat bedrag voor haar rekening neemt, willen wij KüchenTreff hulde brengen voor dit fantastische gebaar. Heel veel dank Gerben en Norbert. Wel blijven wij vinden, dat de firma Pelgrim heeft gefaald, vooral op het gebied van klantvriendelijkheid en maatwerk. Adri van Hal
Wat zijn we ontzettend goed geholpen met onze keukenwensen. We hebben veel keukenzaken bezocht in onze oriëntatie maar nergens zo fijn geholpen als hier. Heren, ontzettend bedankt voor het geweldige resultaat en het plezierige contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid