facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Küchentreff-Dieren

Info

Kuechentreff-Dieren is een Duitse keukenzaak waar de bekende gründlichkeit tegen duitse prijzen de normaalste zaak van de wereld is.

Geschiedenis

Kuchentreff is van oorsprong een Duitse onderneming waar men nu ook in Holland tegen Duitse prijzen de echte Duitse gründlichkeit kan ontdekken.
Wij staan voor u klaar om uw wensen te vertalen in een keuken die precies op uw wensen is afgestemd.
Komt u gerust eens een kijkje nemen, De koffie staat altijd klaar !

Met vriendelijke groet,

Chet & Richard

Adres: Spankerenseweg 54a, 6951CH Dieren
Telefoonnummer: 0313744090
Stad: Dieren
Route: Spankerenseweg 54a
Postcode: 6951CH



op zoek naar gerelateerd: Küchentreff Dieren review, Keukenconfigurator, Online keuken, Atlas keuken, Keuken plattegrond voorbeelden, Onafhankelijk keukenontwerp, Keukenplan, Keuken ontwerpen met eiland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winckler Parketvloeren Winckler Parketvloeren 461 meter Onze houten vloer was niet mooi meer. Ook vanwege kleine verbouwing reparatie aan de ...
Gerritsen Stucadoors Gerritsen Stucadoors 1 km Met de renovatie van ons bedrijfspand in Dieren hebben Ramon en zijn team zich beweze...
Recensies
Top bedrijf! We hebben onze keuken nu 2 jaar en genieten er elke dag van. Uitstekende begeleiding bij de aankoop destijds en prima plaatsing. Recent een gebrek verholpen zonder verdere kosten. Uitstekende service!
Erg prettige ervaring met Kuchentreff Dieren - we hebben onze keuken 2 jaar geleden vernieuwd na fijn advies van Rob en tegen een eerlijke prijs. Afgelopen week is een uitbreiding geplaatst bij onze keuken met een nieuw kookeiland waaraan we nu heerlijk kunnen ontbijten. Hierbij tevens prettig geholpen weer door Rob en ook complimenten voor de goede monteurs die bij hen werken en de installatie verzorgd hebben. Er werd de tijd genomen om te kijken wat qua plaats het mooiste was en vervolgens werd het nieuwe eiland netjes geinstalleerd en werd er nog wat kleine nazorg gedaan stellen van kastjes voor de bestaande keuken die we inmiddels 2 jaar ingebruik hadden. Wij zouden Kuchentreff Dieren dus zeker aanraden!
Ik had het genoegen om onlangs Küchentreff Dieren te bezoeken en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte tot aan de oplevering van mijn prachtige nieuwe keuken, was ik onder de indruk van de professionaliteit, het vakmanschap en de uitstekende service van dit bedrijf. Ten eerste wil ik graag de showroom zelf prijzen. Het is ruim, overzichtelijk en biedt een uitgebreid assortiment keukens van hoge kwaliteit. Ik voelde me meteen op mijn gemak en had het gevoel dat ik alle tijd kreeg om de verschillende opties te verkennen. Het personeel was vriendelijk, attent en deskundig. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en gaven me waardevol advies bij het kiezen van mijn ideale keukenopstelling. Wat me echt verbaasde, was de aandacht voor detail en het maatwerk dat Küchentreff Dieren biedt. Ze begrepen mijn wensen en behoeften perfect en werkten nauw met mij samen om een keukenontwerp te creëren dat volledig aan mijn verwachtingen voldeed. Ze luisterden naar mijn ideeën en gaven professioneel advies om het beste uit mijn ruimte te halen. Het resultaat was een prachtige keuken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zeer functioneel en praktisch. De installatie van de keuken verliep ook vlekkeloos. Het team van Küchentreff Dieren was punctueel, efficiënt en zeer bekwaam. Ze werkten met grote zorgvuldigheid en aandacht voor detail, waardoor ik het volste vertrouwen had in hun werk. Bovendien waren ze vriendelijk en beleefd, en lieten ze de werkplek altijd netjes achter na elke werkdag. Küchentreff Dieren heeft niet alleen een geweldige keuken geleverd, maar ook een uitstekende nazorg geboden. Ze hebben regelmatig contact met me opgenomen om te controleren of alles naar wens was en eventuele vragen te beantwoorden. Dit niveau van klantenservice is echt bewonderenswaardig en getuigt van hun toewijding aan tevreden klanten. Al met al kan ik Küchentreff Dieren ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Ze bieden hoogwaardige keukens, uitstekende klantenservice en een team van professionals dat zich inzet om aan al je wensen te voldoen. Mijn ervaring met Küchentreff Dieren was absoluut positief, en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken.
Topzaak dit, Chet en Richard hebben enorm veel kennis en ervaring op dit gebied. En ze hebben geweldige monteurs. Inmiddels onze 4e keuken bij ze gekocht. En ook als je geen keuken ‘uit het boekje’ wil denken ze mee. Ga zo door mannen.
Zeer professioneel geholpen door Richard. Snel en duidelijke uitleg mooie tekening gemaakt en eerlijke prijzen.
In april is onze keuken geplaatst. We zijn goed geholpen door Richard en de keuken is heel netjes gemonteerd. Wat dat betreft een aanrader. Bereikbaarheid na de montage is helaas onder de maat. Vrijwel altijd direct voicemail als we probeerden te bellen en zelfs een keer pas na 6 keer bellen van onze kant teruggebeld. Ook staat er nog steeds een restpunt open waar we niets meer over horen.
De keuken van KuechenTreff Dieren is vakkundig door monteurs Myron en Peter en stukadoor Peter geplaatst. Mede door de perfectie die zij nastreven staat er nu een plaatje van een keuken. Zeer tevreden.
Ik raad Küchentreff in Dieren van harte aan. Keukens van Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met behulp van Chet en zijn medewerkers hebben wij onze droomkeuken gekregen. Afgewerkt tot in de puntjes !! En de service van Chet en zijn installateurs is top!! Door een vertraging bij de fabrikant leek het erop uit te draaien dat onze keuken niet voor kerst geïnstalleerd zou worden, maar pas in januari. Door tussenkomst van Chet en door de bereidwilligheid van zijn installateurs die de keuken kwamen installeren op hun vrije zaterdag net voor kerst, is ie toch geplaatst en kunnen wij genieten van onze geweldige keuken. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
Hallo Chet en Richard. Afgelopen weken een keuken bij jullie besteld wat zeer goed verlopen is. Allereerst prima informatie en goede voorlichting. En meedenkende mensen. Ook hun afspraken goed nagekomen. De montage is ook door een vakkundige monteur M gedaan. Alles top gegaan. Wij zijn erg blij met de door jullie geplaatste keuken. Vr.gr. fam. Schotpoort.
Heel erg tevreden met Küchentreff van meedenken tot ontwerp. Heel belangrijk om te weten dat de service heel goed is. Goede monteurs vakkundig en vriendelijk en werken netjes. Een aanrader waar je geen spijt van krijgt. Ga zo door! Frits Hofman Apeldoorn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid