facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KTN Carstyling & Cleaning

KTN Carstyling & Cleaning

Info

AGIO Carstyling and Cleaning



"Wij zijn een professioneel en gecertificeerd bedrijf in het tinten. Bij KMK CAR STYLING kan je terecht voor blinderen van autoruiten, volledig of gedeeltelijk wrappen van auto’s. Ook voor het tinten/ smoken van lampen bent u bij ons aan het juiste adres.Ontchromen/chrome delete behoord ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij importeur van exclusive Chameleon folie. Deze folie leveren we zowel los als gemonteerd op uw auto."
Adres: lelystraat 36, 3364 Sliedrecht
Stad: Sliedrecht
Route: lelystraat 36
Postcode: 3364


Recensies
2 weken geleden telefonisch contact gehad met dit bedrijf. Afspraken gemaakt en vandaag zijn alle afspraken vakkundig nagekomen. Ik heb van mijn A4 avant S-Line uit 2015 de dakrails en raamlijsten laten wrappen en de voor-en achterlichten laten tinten. Deze professionele meneer legt alles duidelijk uit. Als het maar enigszins lijkt even niet te lukken, trekt hij het eraf en plaatst hij het opnieuw, zodat het gewoon superstrak is. En dat is het resultaat ook. Aanrader en ik zou hier zo weer heen gaan met een volgende auto!!
Rustige en vriendelijke man waar ik met mijn auto snel terecht kon! Ondanks het slecht weer was, was mijn auto binnen een no time klaar! Snel en vakkundig en geeft goede advies. Ramen en logo bewerking.
Vandaag mijn ramen maximaal laten blinderen en de voorruit Chameleon Red laten tinten, erg vriendelijk en vakkundig man dit is HET bedrijf waar je naar opzoek bent als je kwaliteit hoog in het vaandel heb
Koplampen laten doen eyelids / wenkbrouwen, vakwerk. Fijn geholpen, leuk sfeertje en zeker een aanbeveling! Veel geleerd ook.
Gisteren langs geweest ,goeie service. Heel netjes allemaal en bovendien een aardige man En een super gave chameleon tint op de vooruit Lekker over styling kletsen ,je merkt dat hij echt een passie heeft in het werk Jordy
Top bedrijf. Kwaliteit, goede service en iemand die staat voor hetgeen hij levert, én terecht! Mooi om te zien! Blij met mijn geblindeerde achterruiten, nu de logo’s nog laten dippen.
Ik heb bij dit bedrijf mijn ramen laten tinten, echt topkwaliteit en super service er wordt professioneel gewerkt en de communicatie is uitstekend. Dit is het adres om je ramen te laten tinten.
Afgelopen weekend mijn Cla weggebracht naar Kmk ramen 20% tint chrome delete en de logo’s voor en achter zwart. Echt een top resultaat precies hoe ik het voor ogen had heel secuur in het eindresultaat. Heel vriendelijk en makkelijk in omgang goed te bereiken. Bedankt voor het mooie eindresultaat ben er echt super blij mee. Mvg, Tycho Schuurman
Goede service, aardige jongen, zeer prettige communicatie, doet wat is afgesproken tegen een goede prijs. Ben zeer tevreden over het resultaat. Kom er zeker weer als er wat moet gebeuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid