facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruizinga Auto

Kruizinga Auto

Info

Bezoek onze website http://www.kruizingaauto.nl/ voor ons actuele aanbod of neem contact met ons op om uw wensen door te nemen.

Geschiedenis

Kruizinga Auto heeft een verfrissende kijk op het aankoopproces van een jong gebruikte auto en ziet de voordelen om een auto niet meer in de showroom aan te schaffen maar online.

Via onze online showroom kunt u snel en eenvoudig, op een tijdstip dat het u uitkomt de gewenste auto uitzoeken. Omdat u de auto online gaat aanschaffen moet u ervan uit kunnen gaan dat de auto in nieuwstaat verkeerd. Om dit te kunnen garanderen wordt de auto volledig door de merkdealer gecontroleerd en afleveringsklaar gemaakt. Tevens krijgt u een uitgebreide garantie.

Daarbij is het niet alleen belangrijk dat u een goed gevoel heeft over uw auto, maar ook over ons. Persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service staan bij Kruizinga Auto daarom centraal.

Neem een kijkje in onze online showroom via http://www.kruizingaauto.nl/ of neem contact met ons op om uw wensen door te nemen.

Adres:
Telefoonnummer: 06-14216893
Stad: Scheemda


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Goede ervaring met Jorick. Zelf een auto uitgezocht op een duitse internetsite. Waarna hij de volledige inspectie en invoer heeft geregeld en de auto voor de deur kwam afleveren.
Neemt alle tijd voor je Leuke man. Communicatie was erg goed . Heeft leuke auto s Je kunt gezellig met hem kletsen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Snelle actie en reactie. Super bedankt voor de hulp bij het importeren van mijn auto! Zeker aan te raden!!
Heeft mooie auto's Te koop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid