facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruit-en-Kramer

Kruit-en-Kramer

Info

De mooiste woonmall van Groningen!

Geschiedenis

Heerlijk wonen begint met een bezoek aan de prachtige woonmall van Kruit & Kramer. Bij Kruit & Kramer vindt u een ruime selectie A-merk meubels en woonaccessoires om uw huis sfeervol in te richten. Mooie meubels en accessoires met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Kruit & Kramer kunt u in alle rust de woonstijlen op u laten inwerken. De perfect gestileerde woon- en slaapkamers geven u een goed beeld van de vele mogelijkheden. En bent u toe aan een hapje eten of een kopje koffie? Dan is onze Brasserie een goede keuze. Zelfs aan uw kinderen is gedacht; in het Kidshome kunnen ze zich helemaal uitleven. Iedereen kan slagen bij de mooiste woonmall van Groningen!



"Een mooier thuis begint bij Kruit & Kramer. Bij Kruit & Kramer vind je de alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, behang, verf, raam- en vloerdecoratie. Ontdek de verschillende woonstijlen en mooie kwaliteit meubels en accessoires. Met meer dan 60 merken en 10.000 m2 aan wooninspiratie word jij volop geïnspireerd om jouw interieur nog mooier te maken.Kom langs voor persoonlijk interieur- en slaapadvies. Wij helpen je persoonlijk en realiseren al jouw woon- en slaapwensen. Ben je toe aan een pauze tijdens het woonwinkelen? Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje of een heerlijke lunch in ons Grand Café Hoendiep.Parkeren kan bij ons gratis aan de deur en onze winkels zijn rolstoelvriendelijk."
Adres: Hoendiep 99c, 9718 TE Groningen
Telefoonnummer: 310503121519
Stad: Groningen
Route: Hoendiep 99c
Postcode: 9718 TE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruit en Kramer eetkamerstoelen, Design meubels Groningen, Meubels Groningen Outlet, Meubels Groningen Peizerweg, Design woonwinkel Groningen, Woonwinkel Groningen centrum, Scandinavische Woonwinkel Groningen, Meubelzaak Groningen Hoendiep
Recensies
Een woon boulevard zoals ik het persoonlijk graag zie, goed opgezet, veel keuze en vooral behulpzaam personeel maar niet op een verkoper manier, gedegen advies en geduld. Daarbij was de bezorgservice echt supergoed, de bank was net een tik te groot voor de doorgang maar met een beetje hulp was de armleuning eraf te halen en kon de bank alsnog naar binnen. TOP service en hulde voor het bezorg team!
Ongelooflijk groot en gevarieerd assortiment. Heel attente meubelverkopers: totaal niet opdringerig, maar wél aanwezig als je info wilt.
Baby dump Groningen, leuke winkel en goede keuze
Zeer ruime meubelshowroom met uitgebreid assortiment. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Winkel ziet er mooi en netjes uit. De medewerkers geven goed advies en zijn niet opdringerig.
Heerlijk gewinkeld hier, onze keuze gemaakt in meerdere opzichten. Winkel is overzichtelijk en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij hadden verschillende meubelen gekocht, tafel, tv kast, boekenkast en zes stoelen van IN.HOUSE. Dit was een groot bedrag. Helaas zat er op ieder meubel een beschadiging zie foto's. Tafelpoten zijn beschadigd, stoelpoten heeft deuken en tv kastpoot staat scheef. Hier zijn wij erg teleurgesteld over. Nu moeten wij meer dan zes weken wachten op de nieuwe meubelen en kijken wij naar beschadigde meubelen. De manier van oplossing was erg teleurstellend, kort antwoord, mager excuus. Wij waren van plan om een bank aan te schaffen, maar zien hiervan af.
Via de website hebben we 2 stoelen besteld. De levering was keurig op tijd. Wij zijn verrast door de kwalitatief mooie stoelen met een breed en prima zitcomfort. We zijn er erg blij mee en de reacties uit onze omgeving zijn positief. Kortom een echte aanrader.
Grote zaak, mooie collectie en je kan daar héél lang rondlopen zonder dat het personeel je groet of laat merken dat ze je gezien hebben. Ik heb de zaak diverse keren bezocht en ben niet één keer benaderd, ook niet toen ik telkens weer terug ging om op dezelfde bank te gaan zitten. Ik heb het merk genoteerd en ben vervolgens naar Wolvega gereden om de bank daar te bestellen. Daar verkopen ze dat merk ook.
In Januari 2020 een Karpet, 2 poefjes & salontafel besteld. Leverdatum week 14. Wegens corona wat vertraging opgelopen. Levering vertraging opgelopen. Nieuwe Leverdatum week 17. Eerst levering verkeerde kleur. Tweede levering salontafel & poefjes maten komen niet overheen. Daarna poefjes opgehaald om op te sturen naar fabrikant voor aanpassing maatvoering. Dit zou 2 a 3 week duren. Al met al is het nu september 2020 en zijn we 9 maand verder voordat we onze producten volledig, in juiste maatvoering en kleur in huis heb staan. Tegemoetkoming hebben ze beslotenna aangeven van onze ontevredenheid om ons korting te geven. 2% van de totale prijs die we betaald hebben. Contact met service afdeling was slecht. Veel initiatief vanuit onze kant nodig om de problemen op te lossen. Voor de bezorging geef ik 5 sterren. Elk contact met hun was positief, alle 6 de bezorgingsmomenten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kruit-en-Kramer.

Groningen meubelwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Hoendiep 99c groningen accessoires kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kruit-en-Kramer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kruit-en-Kramer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kruit-en-Kramer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pronto Wonen Pronto Wonen 181 meter Ruime keuze in diverse stijlen meubelen en woonaccessoires tegen redelijke prijzen. I...
Container Sale China Container Sale China 429 meter For you my friend, only best price!
ByHink ByHink 1 km Accessoires voor een leuke prijs! Oorbellen, kettingen en armbandjes. Materialen zijn...
jewear.nl jewear.nl 1 km Hi! Welkom bij Jewear. De sieraden en accessoires shop voor jou!
Vesta Vesta 1 km Wij hebben een super ervaring gehad bij het afleveren van in de auping store bestelde...
4X STOER 4X STOER 1 km 4X STOER thuis bij Vesta. Vesta heeft voor elke leefstijl een woonstijl.
Mamamini Goededoelenkringloop Mamamini Goededoelenkringloop 2 km Mamamini verkoopt leuke gebruikte spullen en zamelt daarmee geld in voor goede doelen...
Kraalienka Kraalienka 2 km
FRIS! FRIS! 2 km Super kwaliteit kraaltjes, netje ingepakt en snel binnen gekomen. Ik heb er veel plez...
Simsalabim Simsalabim 2 km Heel fijn geholpen door de verkoopster leuk meisje.En ik ben goed geslaagd.
Vos Interieur Vos Interieur 2 km Precies wat je zoekt maar dan heel anders!
Laif & Nuver Laif & Nuver 2 km Laif & Nuver
EmojiShop.nl EmojiShop.nl 2 km Specialist in Emoji producten. De allerleukste Emoji Smiley producten voor een leuke ...
MASH Groningen MASH Groningen 2 km Prachtig assortiment aan bloemen en planten. Deskundige en vriendelijke medewerksters...
't Oortje 't Oortje 2 km Ziet er leuk uit maar zeer slechte kwaliteit oorbellen. 1 paar 25 euro is een ringetj...
H. Witting & Zn H. Witting & Zn 3 km Nostalgisch en modern tegelijk. Authentieke hoeden-en pettenwinkel onder de rook van ...
Heidi Liebt Heidi Liebt 3 km www.heidiliebt.com The coolest beanies ever! Heidi Liebt, knitted in Holland with lov...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid