facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruiper Tweewielers & Tuinmachines

Kruiper Tweewielers & Tuinmachines

Info

Kruiper Tweewielers is een speciaal zaak op het gebied van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en tuinmachines.

Wij adviseren je graag persoonlijk over de bovenstaande producten. Daarbij hoort in onze visie een zeer goed uitgeruste werkplaats

Geschiedenis

Kruiper Tweewielers is een grote winkel met alles op het gebied van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en tuinmachines.

Wij adviseren je graag persoonlijk over de bovenstaande producten. Daarbij hoort in onze visie een zeer goed uitgeruste werkplaats met gediplomeerde vakmensen.



"Wij zijn één van de grootste winkels in Salland op het gebied van fietsen en tuinmachines.Veelzijdigheid, vakmanschap en een enorm assortiment horen bij ons.Wij zijn onafhankelijk. Dit betekent dat wij de fiets aan u adviseren die het best bij u past.Van de merken Gazelle, Kalkhoff, Cortina, RIH, Alpina, Puky, Loekie en Trek hebben wij de meeste fietsen op voorraad in onze winkel staan. Uniek in Salland!!De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleding, accessoires kun je meteen bij ons vinden.Op het gebied van fitness apparatuur zijn wij dealer van Flow Fitness.Van fabrikant Van Raam leveren wij de elektrische driewielers en andere aangepaste fietsen.Op onze tuinafdeling bieden wij een groot assortiment tuinmachines."
Adres: Tjalkstraat 6, 8102 HG Raalte
Telefoonnummer: 0572-362800
Stad: Raalte
Route: Tjalkstraat 6
Postcode: 8102 HG



op zoek naar gerelateerd: Kruiper vuurwerk, Tweedehands fiets Raalte, Racefiets kopen Overijssel, Scooter kopen Raalte, Fietsverhuur Raalte, Elektrische fietsen Deventer, Profile Helmond fietsen, Veurink Fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vuurwerk Raalte Vuurwerk Raalte 357 meter Ongehoord goed vuurwerk en het voordeligste carbid! Welkoop Raalte
Vuurwerk Raalte Vuurwerk Raalte 604 meter Vuurwerk proline Duits vuurwerk
Recensies
Goede voorraad onderdelen, bij calamiteiten direct geholpen
Fijne winkel, alle tijd en hulp beschikbaar bij afspraak, hele goede fiets gekocht, naar mijn wensen
Wij zijn goed geholpen met de snelle service de buitenband stond op springen binnen een uur een nieuwe band Dankjewel hier mee de vakantie gered.
We zijn goed geholpen met aangifte bij politie en verzekering en aanschaf van een nieuwe fiets, alles verliep vlot, prima. Bennie en Dinie Svhrijver
Uitstekend geholpen door Eddy, probleem is weer opgelost
We hebben twee elektrische fietsen gekocht. Vanaf het eerste contact werden we deskundig en vriendelijk begeleid door Henri. Dit gaf vertrouwen en ook de service na de aankoop was perfect. Wij bevelen de firma Kruiper zeker aan.
Goed geholpen, passie voor het vak!
Enorm prettig geholpen bij het aanschaffen van een robot maaier.
Mooie winkel en goede service
Ik ben goed geïnformeerd over de gekochte fiets . Een proefrit maken van meerdere fietsen was geen probleem. De afhandeling en service was zeer prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid