facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruijswijk Tweewielers

Kruijswijk Tweewielers

Info

Fietsenzaak in Castricum
Reparatie van alle soorten fietsen.
Verkoop van de merken Batavus, Rih, Cortina en Sparta.
Fietsverhuur

Geschiedenis

Bij ons vindt u het fietsplezier wat u zoekt!

Omdat u een fiets wilt die bij u past, hebben wij een ruim assortiment en staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.
Ook na de aanschaf van uw nieuwe fiets staan wij voor u klaar. Want met regelmatig onderhoud en deskundige reparatie blijft uw fiets in topconditie.
Met een erkend BOVAG fietsbedrijf kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Kruijswijk Tweewielers vindt u fietsen van de bekende merken Batavus, Alpina, Cortina, Rih en Sparta.

Bezoek ons geheel vrijblijvend en laat u deskundig informeren.

Ook voor fietsverhuur kunt u terecht bij Kruijswijk Tweewielers.
Wij verhuren elektrische fietsen, stadsfietsen met 7 versnellingen, kinderzitjes en aanhangfietsen. Bezoek onze website voor meer informatie over huurfietsen.

Adres: Kooiplein 14 16, 1901 VW Castricum
Telefoonnummer: +31251650100
Stad: Castricum
Route: Kooiplein 14 16
Postcode: 1901 VW



op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Castricum, Tweedehands fietsen Castricum, Bakfiets huren Castricum, Elektrische fiets huren Castricum, Fietsenmaker Castricum, Fietsenmaker Castricum station, Zijlstra fietsen, Fietsenwinkel Limmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S.Zijlstra Tweewielers S.Zijlstra Tweewielers 1 km Heerlijke fiets!
Pilkes Fietsen Pilkes Fietsen 1 km Hele goede en eerlijke service, vriendelijke mensen.
Fietswerkplaats De Duinfietser Fietswerkplaats De Duinfietser 2 km Gezellige en vriendelijke mensen. Er werd rustig en goed geluisterd naar elkaar, en ...
Recensies
Mijn partner gaat hier altijd heen met zijn fiets en mountainbike. Krijgt altijd top advies en er word gekeken naar goede en betaalbare oplossingen. Ik raad deze fietswinkel aan voor een nieuwe fiets maar ook zeker voor onderhoud aan.
Goede service, kwam voor een elektrische fiets maar deze accu's waren niet meer te redden. toen werd mij een hele mooie elektrische Batavus fiets aangeboden die net was binnen gekomen. en ook nog eens voor een mooie prijs! Supper geholpen erg klantvriendelijk en zijn erg ruimdenkend staan altijd open voor een oplossing en willen graag met alles mee denken.!
Duur iig mbt onderdelen. Onderhoud niet goed. Bij de service beurt van mijn Mtb waarbij ik expliciet vraag om naar de remmen te kijken remde hij daarna nog steeds erg slecht. Toen heb ik zelf maar gekeken. Er is er nauwelijks remolie bijgevult en de remschijf was gewoon helemaal op.
Geen goede service! We stonden op de camping en waren afhankelijk van de fiets waarvan het ventiel was afgebroken. Een nieuwe binnenband was de oplossing. Ze waren niet bereidt om dit voor ons te fixen. Eind van de dag kon hij worden opgehaald. Jammer…..
Heel fijne service! En wordt goed meegedacht in oplossingen! Had heel wat schade en onderhoudt aan m’n ebike en heb deze weer spik en span teruggekregen. Je kunt ook altijd goed terecht met vragen en vaak worden kleine reparaties of mankementen ter plaatse verholpen. Hier spreekt een tevreden klant.
Kom ik vanmiddag bij kruijswijk Ik was een schroefje kwijt van mijn zadelpen kwijt Maar omdat ik een amslod fiets had was zijn zin gelijk over Het kwam daarop neer ik moest de locale kopen& voor mijn remafstelling ik denk voor hem 5 minuten werk moest ik een afspraak maken Belachelijk,ik ben hier op vakantie notabene Staat er met koeieletters bikeTOTAAL OP klaar met die zaak
Hele vlotte, aardige en goeie service. Fijne nieuwe fietsen. Heerlijk weekemd ddor gehad
Ik ben 2 keer bij deze zaak geweest en ik vind de service ronduit slecht. 1. Mijn voorspatbord rammelde. Er moest een plastic klemmetje vervangen worden. Ik kreeg het klemmetje mee. Men had geen tijd om het ter plekke even te monteren. Ik moest met speciale imbus 2 schroeven verwijderen en dan was het zo gepiept. Toevallig had ik de goede maat thuis, anders was ik mijn fiets 2 werkdagen kwijt geweest. In de tijd dat de monteur het uitlegde, was het al gefikst geweest. 2. Ik had vrijdag gebeld om de woensdag daarop de fiets van mezelf en van mijn vrouw te brengen om de derailleurs goed af te stellen. Vrijdag zouden we op fietsvakantie gaan. “Dat was geen probleem”, zei degene die ik van het bedrijf aan de lijn had. Toen is die woensdag de fietsen kwam brengen stond ik niet in het boek. Men had geen tijd en het zou zeker 3 dagen duren. Ik refereerde aan het telefoongesprek. “Wie had ik dan gesproken?” Alsof ik het verzonnen had! Het kon niet dat er zoiets gezegd zou zijn. Ik moest maar met de eigenaar overleggen. Die zei dat er niet op afspraak gewerkt werd. Waarom werd er dan in het “boek” gekeken? Ik kon ‘s avonds bellen of er wellicht überhaupt ruimte was om de fietsen daar te kunnen laten staan. Ik kon de fietsen weer meenemen. Hoezo klantvriendelijk? Als dit bedrijf zo doorgaat krijgen ze het vanzelf minder druk! Ik woonde tot een jaar geleden in Haarlem. Daar had ik een Turkse fietsenmaker Sharif. Als er iets was, regelde hij het meteen. Geen probleem. Daar kan deze rijwielhersteller nog wat van leren.
Goede winkel, verstand van zaken. Vriendelijke personeel.
Al lange tijd trouwe klant bij Kruijswijk Tweewielers en we worden altijd fijn geholpen. Als je je fiets brengt vertellen ze duidelijk welke kosten gemaakt worden en boven welk bedrag eerst gebeld wordt voor er overgegaan wordt tot reparatie. Fijn dat je indien gewenst gebruik kunt maken van een leenfiets. Je krijgt een sms als je gerepareerde fiets klaar is, super handig! Kortom, ons gezin komt graag bij Kruijswijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid