facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat Schollevaar

Kruidvat Schollevaar

Info

Welkom bij de facebookpagina van Kruidvat Schollevaar. Hier houden wij u op de hoogte van onze acties en wat u kunt vinden in onze winkel! Graag zien we u terug in onze winkel in het winkelcentrum PicassoPassage!

Adres: Picassopassage 29-33, 2907 ME Capelle-Oostgaarde, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Capelle-Oostgaarde
Route: Picassopassage 29-33
Postcode: 2907 ME


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Capelle aan den IJssel, Openingstijden Kruidvat Capelle aan den IJssel, Action Capelle aan den IJssel, Kruidvat Rotterdam, Portugese winkel Schollevaar, Centrum passage Capelle, Nieuwe Action Capelle aan den IJssel, Action Picassopassage
Recensies
Meerdere malen worden kortingen en acties niet goed verrekend, dit is wel iets om op te letten! Verder is het wat ‘jongere personeel’ onderling meer met elkaar bezig dan met de werkzaamheden en klanten.
Drama winkel. Kom er niet vaak omdat het een grote zooi is. Vandaag had ik iets nodig uit de actie, maar hoe verrassend, dit was er weer eens niet
De kruidvat van Picasso is een krappe winkel de ouderen mensen die daar werken helpen goed maar de nieuwe jongere mensen zijn niet klantvriendelijk en brutaal onbeschoft.
Erg rommelig en krap. Personeel is chagrijnig en niet behulpzaam!
Bij de Kruidvat kan je door de het overdreven aantal acties de aanbiedingen niet meer zien. Het personeel probeert te helpen, maar de kassa is de baas dus weten ze het vaak ook niet meer. Door de aanschaf van slechts 1 exemplaar van een product wordt je een goede prijs ontzegt en wil men constant dat je meer koopt dan je nodig hebt.
Winkel is dicht. Nergens staat informatie of ze verhuisd zijn of permanent dicht zijn. Nagevraagd bij AH, ze gaan als goed is over 3 weken weer open, het wordt ook groter.
Een kassier service attitude is slecht! Ik Nederlands is niet goed! Vraag hem maar, baby fopspeen is niet geschikt voor mijn gebroken dat is hetzelfde, de kassier schold me grof, vraagt ​​me niet te zien dat ik niet wil kopen!
Laten je voor de winkel wachten die al 20 minuten op had moeten zijn en personeel is onvriendelijk. Een hele slechte vestiging van Kruidvat helaas.
Mevrouw achter de kassa geeft goed advies over het assortiment, Goede service !
Krappe winkel. Maar ze hebben wel vrijwel alles wat kruidvat moet hebben.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kruidvat Schollevaar met het openbaar vervoer


Capelle ad IJssel, Station Schollevaar 40 meter
30
606
Capelle ad IJssel, Station Schollevaar 60 meter
30
605
Capelle Schollevaar 70 meter
Sprinter
Stopbus i.p.v. trein
Capelle ad IJssel, Posthoorn 330 meter
30
606
Capelle ad IJssel, Operalaan 360 meter
30
605

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid