facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: W.C. DE KWINKELIER 15, 3722AP Bilthoven
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Bilthoven
Route: W.C. DE KWINKELIER 15
Postcode: 3722AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat online, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat actie, Kruidvat folder, Kruidvat winkels, Kruidvat speelgoed, Kruidvat zelftest, Kruidvat Bilthoven openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een goede kruitvat, het is wel jammer dat die erg snel dicht gaat. Na de verbouwing is het erg mooi verbeterd!
Ik moest gister een bepaalde creme halen die ik niet kon vinden. Dus ik loop naar een drogist die heel erg kortaf is... nee heb ik niet meer en de vracht was gister. Dus ik vraag om een alternatief ja maar die is wel meteen duurder. Idc maar werkt het ja het werkt. Ik moest ook een bepaald product op waterbasis hebben meisje achter de kassa heeft er de ballen verstand niet van. Deze winkel is heel rommelig. Met de verbouwing mogen ze ook meteen het gedrag van het personeel verbouwen. Ik kom nog liever bij de trekpleister in lunetten waar ik zelf ook werk want daar is tenminste goed advies te vragen en staat luisteren naar de klant centraal
Werkers achter de kassa waren erg kortaf en chagrijnig. İk had een vraag en kreeg er niet eens antwoord op! Met zulke kassawerkers kom ik nooit meer naar de kruidvat!
Ik heb nog nooit een winkel meegemaakt die zo'n slechte service heeft als deze winkel. Ik heb hier een fotorolletje ingeleverd. Na een maand wachten dacht ik even langs te gaan om te kijken of de foto's er al waren. Dit was niet het geval. Toen ben ik een week later nogmaals langsgegaan om te ondervinden dat het rolletje nog niet eens was verstuurd. U leest het goed; men had het kastje nog niet eens geopend wegens het feit dat fotorolletjes niet veel voorkomen. De medewerker informeerde mij over de dag dat ik ze eindelijk kon ophalen. Die dag ben ik gearriveerd en nog steeds waren mijn foto's er niet. Er werd een heel verhaal opgehangen over verzendtijden etc. die moesten verhullen dat er niet adequaat is gehandeld jegens de klant. Geen enkele keer heb ik een vergoeding of welgemeende excuses van deze medewerkers ontvangen. Uiteindelijk moest ik de volledige prijs betalen. Ik zou opgebeld worden door de filiaalmanager om deze zaken te regelen. Ik wacht na een aantal maanden nog steeds op dit telefoontje. Ik denk dat ik de rest van mijn leven kan wachten op deze verspilling van geld en tijd. Ik wens de Kruidvat nog steeds heel veel succes met dit onbekwame en onprofessionele personeel. Ik zal in ieder geval geen foto op mijn rolletje meer gaan verspillen aan de wijze van handelen. Indien je drie maanden wilt wachten op foto's en daarvoor een ietwat vreemde prijs/kwaliteit-verhouding lees: onbestaande zou ik deze winkel van harte aanbevelen. P.S. er staat een ster, omdat ik anders dit bericht niet kon posten. U mag dit beschouwen als schijn.
Redelijk grote winkel met ruim assortiment. Het oogt er echter rommelig en er zijn te weinig kassa's waardoor er soms zeer lange rijen ontstaan.
Een winkel die altijd een beetje op ze kop staat: erg rommelig ingedeeld, weinig ruimte om te lopen .. Wel goede producten, tegen een goede prijs maar met een rolstoel bijvoorbeeld lastig door de winkel heen te komen.
Mooi ruime winkel
Wordt ook altijd goed geholpen
slechte informatie en belachelijke wachtrij
Altijd veel keus,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid