facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: OOSTERMEENT-NOORD 11, 1274SB Huizen
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Huizen
Route: OOSTERMEENT-NOORD 11
Postcode: 1274SB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat folder, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat actie, Kruidvat winkels, Kruidvat inloggen, Kruidvat folder deze week, Kruidvat zelftest, Kruidvat klantenservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timsoutlet Timsoutlet 2 km Uitgebreid assortiment mooie prefab latten platen in diverse kleuren. Mensen met hart...
Recensies
Wat een ongelooflijk sacherijnige jonge dame met zwart haar werkt daar. ik vroeg haar of er nog Kerstlampjes waren en ze zei: daar bij die Kerstballen. Ik was daar al geweest en antwoorde: ik zoek geen Kerstballen maar -lampjes. Nou dan hebben we ze niet en ze draait zich om en loopt weg. Okay, jammer, dan maar naar de vitamines. Wat schetst mijn verbazing: daar staan ook de Kerstlampjes. Nu is het voor mij al heel moeilijk om naar het Kruidvat te gaan daar ze totaal rolstoelonvriendelijk zijn ik moet dus verplicht 'lopen' want met stoel kom je er niet in, maar ik heb niets gekocht en ben huiswaarts gegaan. Ik vind het zo'n onvriendelijke winkel en vooral die jonge bediende maar ga niet meer naar het Kruidvat!
Om 12.00 zou de winkel op zijn op 12.15 is men nog bezig spullen naar buiten te rijden en mogen we niet naar binnen. Slechte service .
Er loopt daar een mevrouw die waarschijnlijk de bedrijfsleidster is...deze dame is verre van vriendelijk!
Kon der met scootmobiel goed uit de voeten werd prettig geholpen
Prima winkel. Groot assortiment en goede service!
Grote sortering waardoor het er vaak rommelig is.
Gewoon een goede Kruidvat winkel.
Vertaald door Google Goedkope drogisterij. Voor een Kruitvat relatief ruim. Goede prijzen. Origineel Discount drugstore. For a Kruitvat relative spacious. Good prices.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid