facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Grietsestraat 12A, 6901GT Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Zevenaar
Route: Grietsestraat 12A
Postcode: 6901GT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00

Recensies
Netjes, producten gemakkelijk te vinden
Bij de ingang staat dat mondkapjes vanaf 13 jaar verplicht zijn. Personeelslid liep zelf zonder mondkapje door de winkel. Gevraagd of het toch niet meer verplicht was. Personeelslid zat vast niet lekker in haar vel want ik kreeg mij toch een brutale mond.
Wat is de kruidvat in zevenaar achteruitgegaan...jonge meisjes die geen weet hebben van aanbiedingen acties chagrijnig zijn en niet klantvriendelijk, nu al voor de 5e keer ervaren. Ik ga wel naar de Etos of trekpleister
Heel veel afgeprijsde make-up maar zelfs de mascara’s die nog helemaal in folie ingepakt zitten zijn geheel ingedroogd en ander had een afgebroken roller. Dus koop gewoon dure mascara want hier koop je een kat in de zak! Goedkoop is dus duurkoop!
Blijkbaar Kruidvat is overal een raare winkel. Ze hebben top aanbiedingen in de folders staan, maar als je op de dag van de aanbieding in de eerste uur er bent, heb je niets meer over... Hoe kan dat? Vanochtend ging mijn vrouw naar deze winkel en zoekte een rugzak, die stond in de folder. Een medewerker gaf aan dat die aanbieding was al gisteren aangeboden, terwijl dat was een dag vroeger dan wat in de folder stond. Dus ik vraag me af hoe kan dit gebeuren? En zo gaat ook in Nieuwegein en Utrecht bij Kruidvat, als konsument kan je bijna nooit bij die aanbiedingen, die zijn alleen maar om je binnen te trekken. Nul ster voor deze winkel. Bij trekpleister nog nooit zo iets meegemaakt.
Eigenlijk wel goeie winkel alleen de werknemers lijkt het net alsof ze altijd chagrijnig zijn
Het personeel mag wat vriendelijker zijn. Er zijn maar een paar die dat namelijk zijn! Verder een fijne winkel
Ruime vestiging met volledige assortiment in voetgangers gebied van Zevenaar. Parkeergelegenheid in de directe omgeving tegen laag tarief. Vriendelijke bediening.
Rommelige winkel. Kunt slecht je aankopen doen. Gangpaden staan vol met aanbiedingen.
Moest weer eens wat voor mijn vrouw halen. Maar het is me gelukt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid