facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Korte Molenstraat 7, 5431DT Cuijk
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Cuijk
Route: Korte Molenstraat 7
Postcode: 5431DT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat folder, Kruidvat Actie, Kruidvat winkels, Openingstijden Kruidvat, Kruidvat producten, Kruidvat klantenservice, Kruidvat folder deze week, Kruidvat inloggen
Recensies
Heb vanmorgen 20 minuten aan de lijn gehangen???? had een vraag . 20 minuten lang het bandje van onze medewerkers zijn allemaal bezet een ogenblik geduld aub !!! Nou vind dat een slechte zaak, Later nogmaals geprobeerd 10 minuten Heb het uiteindelijk opgegeven. SUPER SLECHTE SERVICE.
Gister bij de Kruidvat in Cuijk geweest voor de actie van Catrice voor €0,25. De actie zou geldig zijn tot en met 14-02-2020 gisteren. Nog een paar mooie pallets kunnen vinden met mijn zus voor dus maar 25 cent. Lopen erg blij naar de kassa, om daar vervolgens te horen dat de kassa deze actie niet meer goed aanslaat, terwijl de actie wel die dag nog geldig is. Dus mijn zus en ik vragen nog of de kassamedewerkster de producten dan niet voor de prijs kan aanslaan aangezien ze zelf de actie ook kende. Maar nee dit kon ze niet doen. Wij vonden het erg jammer dat we zo makkelijk werden afgewimpeld en dat er niks voor ons gedaan werd, terwijl wij wel in ons recht stonden want de actie was gewoon nog geldig. Ik weet in ieder geval zeker dat wij niet meer dit eindje gaan rijden voor de Kruidvat in Cuijk..
Zojuist een boete gekregen van het jatten van snoepgoed. Blijkbaar had mijn alligator er een paar gestolen. Alleen omdat zo veel van mijn alligator hou gaf ik mijn kinderen de schuld! Ik vind het onacceptabel dat de kruidvat mij hiervoor een boete stuurt, het zijn toch maar wat kwajongens streken. Door deze boete schrijf ik nu een slechte review met als boodschap : Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!
Dit is echt een heel goede Kruidvat. Medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en bijzonder behulpzaam. Echt heel erg fijn. Verder kennen we de Kruidvat natuurlijk allemaal, gewoon een heerlijke winkel met een mooi assortiment.
Goede producten voor een lage prijs!
Grote winkel.. En mooie reclames
Mijn badshampoo was goed in gebruik
Goed bereikbaar, personeel vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid