facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: RAADHUISSTRAAT 4B, 9411NB Beilen
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Beilen
Route: RAADHUISSTRAAT 4B
Postcode: 9411NB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Openingstijden, Kruidvat folder, Kruidvat actie, Kruidvat winkels, Kruidvat inloggen, Kruidvat Klantenservice, Kruidvat folder deze week, Kruidvat maandag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op=Op Voordeelshop Op=Op Voordeelshop 108 meter ماركت متميز والاسعار مناسبة جدا وفيه كل المستلزمات تقريبا وفيه عروض لا تصدق مثلا ثلاث...
Recensies
Personeel staat buiten voor de ingang van de winkel gewoon te roken. Lekker in het zicht van je klanten. Pff…
Een goede winkel, uitgebreid wisselend assortiment. De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De melkpoeder actie was er op gericht dat het melkpoeder beschikbaar bleef voor de Beiler kinderen en niet zou verdwijnen richting China.
Zoals zoveel kruidvat winkels, komt ook deze Kruidvat wat rommelig over. Het assortiment is prima. Wat mij vooral op viel is dat er totaal geen logica zit in de indeling. Ook de productgroepering is geenszins duidelijk. Snel wat halen? Dan meteen naar de kassa om te vragen. Het uiterst vriendelijke personeel wijst je vlot de weg naar wat je zoekt, in deze warrige winkel.
Top Kruidvat! Altijd ruimte in de winkel, snel bij de kassa's en iedereen van het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Beste Kruidvat in de omgeving.
Waardeloos ze geven pinkstermaandag aan Dat ze tot 18:00 uur open waren sta je daar ging de deur niet open en het was net na 17:00 uur !
Leuke winkel, goed personeel en je word er goed geholpen.
Altijd lang wachten voor je aan de beurt bent
Makkelijk te bereiken én net uitgebreid
Goede winkel en vriendelijk personeel
Soms leuke aanbiedingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid