facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Stadswal 17, 7041AM 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: 's-Heerenberg
Route: Stadswal 17
Postcode: 7041AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Openingstijden, Kruidvat folder, Kruidvat online, Kruidvat Actie, Openingstijden Kruidvat 's-Heerenberg, Kruidvat winkels, Kruidvat inloggen, Kruidvat Klantenservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dio drogisterij/parfumerie Heurnink Dio drogisterij/parfumerie Heurnink 129 meter Drogisterij/parfumerie
Recensies
Kleinere vestiging van deze drogisterijketen, gevestigd aan het marktplein in het centrum van ''s-Heerenberg. Personeel is onvriendelijk, kortaf. Meerdere artikelen niet correct afgerekend te duur, oude aanbiedingen in de winkel waarvan de prijzen niet aangepast waren. Het teveel betaalde bedrag werd nog nét niet naar ons toe gesmeten en enige vorm van excuses ontbrak. De winkel voert een ruim assortiment, maar door de beperkte oppervlakte doet het erg vol en rommelig aan.Parkeren is mogelijk in de directe omgeving.
Ik vond het nodig om mijn oude review te verwijderen. Kruidvat sheerenberg is ruimer geworden, en geeft dat, wat je in een drogisterij zoekt. Evt Advies bij producten is goed. Wat ik wel lastig vind bij Kruidvat sheerenberg dat bv deodorant of scheerzeep ,en die van de aanbiedingen niet bij elkaar staan. Soms staat het op 3 plekken. Zoeken dus...fijn dat Kruidvat er is.
Winkel met veel drogisterij artikelen. Goed geprijsd, niet duur.
Met de rolstoel bijna niet te doen. Volle gangpaden erg smal
Pand had ruimer mogen zijn. Zeer beperkte ruimte
Vriendelijke en zeer behulpzaam personeel.
Weinig oog voor de klant! Kassarij veel te lang!
Verzorgde winkel, veel keuze van het assortiment.
goede prijs niet duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid