facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: DE TROG 60, 9461DC Gieten
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Gieten
Route: DE TROG 60
Postcode: 9461DC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Action Gieten Openingstijden, Jumbo Gieten, Openingstijden HEMA Gieten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Oostermoer B.V. Apotheek Oostermoer B.V. 280 meter Sinds er een nieuwe apotheker op zit en nieuw systeem is ingevoerd, is het echt een d...
Recensies
Ze hebben heel veel. En voor een redelijke Prijs.
Gezellig, ietwat klein, maar knus filiaal. Staat in een dorp wat veel toerisme heeft dus drukte varieert enorm per week/maand. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Krijgt van mij de nominatie als slechtste Kruidvat van Noord Nederland. Super onvriendelijk behandeld door de 'bazin'. Klant is koning mevrouw! Ga een andere beroep zoeken zou ik zeggen. Alles is super onlogisch ingedeeld, hier ontbreekt duidelijk enige vorm van goede leiding of overzicht. Hopelijk wordt deze vestiging snel opgedoekt en komt er een leuke Etos of Blokker voor in de plaats.
Geintje.....een van-voor actie van het Kruidvat Gieten, zie foto
Werkneemster was niet bepaald klantvriendelijk. Snauwde vragen weg met korte antwoorden "Heeft u enig idee wanneer ... weer op voorraad zal-" "Nee." En liep weg. Vaker dit soort situaties gehad hier. Winkel zelf verder prima.
Jammer dat de kort roodharige mevrouw altijd zo onviendelijk is. Het is dat het de enige Kruidvat in de omgeving van Gieten is, maar anders zou ik een deurtje verder gaan
Prima winkel. Gangpaden wat small. Enige winkel die open is behalve de supermarkt tijdens de covid lockdown. Niet fijn voor de concurrent, maar je kunt hier ook wat speelgoed, snoep en andere snuisterijen krijgen.
Één stap in de winkel en er wordt boos naar mij geroepen dat ik een mandje moet pakken. Erg onbeleefde medewerker, bleef mij geïrriteerd aanspreken terwijl ik mij aan de regels van de winkel wou houden.
Keurige zaak met vriendelijke bediening.
Wat een slechte winkel is dit. Is er wat in de aanbieding is het er niet. Of zit het in de kast en collega heeft sleutel mee genomen. En heel erg rommelig en personeel ook niet erg vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid