facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Grotestraat 117A, 7471BN Goor
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Goor
Route: Grotestraat 117A
Postcode: 7471BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat openingstijden Goor, Etos Goor, Kruidvat Markelo openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Goor Lidl Goor 63 meter In de avond rustig. Nadeel sommige producten zijn uitverkocht.
Grotestraat Grotestraat 268 meter
Fashion Outlet Sale Fashion Outlet Sale 633 meter Outletsales in o.a. Amsterdam, Goor, Enschede, Eindhoven van merkkleding, schoenen en...
Recensies
Bijzonder negatieve ervaring helaas, Nivea 1+1, echter is er nog maar 1 artikel voorradig. Verzoek of het nu laatste voorradige artikel dan voor de helft mag. Antwoord van filiaalmanager: nee, kom morgen maar terug als we weer nieuwe levering krijgen, de actie is nog niet afgelopen. Dus het artikel is er, er is geen 2e aanwezig. Oplossing voor handen, maar vaste klant moet zich schikken aan de onbuigbare regels en er maar voor terugkomen. Gelukkig ken ik geluklig meer positieve ervaringen met deze situaties bij niet deze Kruidvat, dus niet 1 ster.
Jullie aanbiedingen zijn in de webshop niet te vinden op jullie site en in filiaal Goor hebben ze nog maar 1 Dou pak IPV 3. Kan niet bijbesteld worden bla bla bla Krijg hem ook niet met korting mee. Jullie service is erg waardeloos. Ik had het laatst ook al met deodorant. Bij andere drogisterijen krijg je een tegoed bon en kun je het een week later voor de actie prijs ophalen. Nu bel ik jullie klantenservice,hang 30 minuten aan de lijn en krijg gewoon niemand aan de lijn. Lekker makkelijk kun je ook niks vragen. Ronduit schandalig
Uitgebreid assortment, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel een volgepakte winkel, dus niet makkelijk toegankelijk met rolstoel.
Echt een Kruidvat beetje rommelig maar best vaak leuke aanbiedingen.
Ze hebben ook wat lego, altijd mooi
Vertaald door Google U kunt chemicaliën kopen voor uw huis, cosmetica voor uw Lady en producten voor mannen. Prijzen zijn goed, maar ik wacht altijd op aanbiedingen. Het is het waard - ik raad het aan. Origineel Kupisz tu chemię do domu, kosmetyki dla swej Pani czy tez produkty dla mężczyzny. Ceny dobre, ale ja zawsze czekam na promocje. Warto - Polecam.
Vertaald door Google De winkel is voornamelijk cosmetica, maar er zullen ook andere handige gadgets zijn. Origineel Sklep głównie kosmetyczny choć znajdzie się tam inne użytkowe gadżety.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid