facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: BAAN 12, 8256AX Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Biddinghuizen
Route: BAAN 12
Postcode: 8256AX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat online, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat Utrecht, Kruidvat folder, Kruidvat actie, Kruidvat inloggen, Kruidvat klantenservice, Kruidvat Fotoservice
Recensies
Kruidvat is een leuke drogisterij, je kunt er vanalles kopen. Lekkere rustige winkel. Goede prijsjes , en ook veel variatie met wat ze extra hebben in de rekken bij speelgoed, of pantoffels. Het hele jaar door. Top winkel.
Leuke vrouwen en mooie spullen. Echt mooi, groeten aan brunette, jij bent echt goud waard in mijn ogen maar obesitas maakt mij slechte trouwpartner. Echt waar
ik ben momenteel zeer ontevreden over Kruidvat. ik heb zondag 15 maart luiers en billendoekjes bestel en betaald. ik zou mijn bestelling woensdag 18 maart in de winkel kunnen afhalen maar echter ontving ik geen mail dat mijn bestelling zou klaar liggen natuurlijk alle begrip voor een latere levering ivm corona gedoe. inmiddels was het vrijdag 20 maart en dacht laat ik toch maar eens gaan bellen want heb nog steeds niks vernomen over mijn bestelling. telefonisch niet meer bereikbaar nou lekker dan en met het verzoek om online contact op te nemen, zo gedaan en als antwoord er wordt binnen 2 werkdagen contact opgenomen. inmiddels maandag middag en nog steeds geen telefoontje of mailtje mogen ontvangen. sorry ik ben heel geduldig en heb alle begrip voor wat er momenteel gaande is maar laat mij alstublieft iets weten per mail of telefoon hoelang ik ongeveer nog moet wachten of is er iets niet op voorraad wat ik bestel heb? laat het me weten dan heb ik er alle begrip voor maar helemaal niks laten weten vind ik echt absurd en erg frustrerend.
Te smalle gangpaden. Rommelig, stapels met spullen die je zo omgooit als je niet oppast. Te lange rijen voor de kassa omdat er altijd iemand staat die nergens van afweet.
Knus maar gezellig. Een enorme verandering qua stapel plekken en ruimtelijk inzicht. Aan de indeling en ruimte valt niets te doen maar het personeel weet het goed op te lossen.
Goede winkel, vriendelijk personeel wel als het druk is moeilijk rondlopen. Maar ach het is een kruidvat hè.
Slechte informatie via de google, er staat geopend op zondag. Helemaal ernaar toe gereden, blijkt gesloten. Misschien een idee om jullie openingstijden te refreshen!
Word altijd netjes geholpen. Kom er vaak alleen voor baby benodigdheden.
Winkel erg vol en krap. Zeer vriendelijk personeel.
Hier kom ik nooit vandaan met een leeg mandje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid