facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: DIDERNA 37, 6951CW Dieren
Telefoonnummer: 0900 578 43 82
Stad: Dieren
Route: DIDERNA 37
Postcode: 6951CW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat honden toegestaan, Kruidvat vlooiendruppels hond, Kruidvat Frontline Combo, Kruidvat vlooiendruppels gevaarlijk, Vetramil honingzalf Kruidvat, Kruidvat wormenkuur kat, Kruidvat ontworming hond, Flesje met pipet Kruidvat
Recensies
Prima winkel. Ook fijn: zelfscan kassa's
Voor mijn crème en andere benodigdheden is het verder prima hier. Vriendelijk personeel en erg attent. Mijn crème deze week met 50% korting. Das nog 's een koopje hé?!
Heerlijk dat een winkel nog inpakpapier heeft om een kadootje on te pakken.
Fijne winkel, goede producten
Ze hebben niet altijd alle aanbieding in de winkel. En vind ik balen. De shampoo die gebruik is ook uit de schappen gehaald. Nood gedwongen naar een andere winkel.
Zeer onaardig te woord gestaan door een rossige dame, ze heeft er niet zo veel zin in
Het is de Kruidvat en die hebben vrijwel alles qua verzorgingsproducten dus is altijd goed... Ik vind alleen het personeel niet geweldig in deze winkel en vandaar 4 sterren...
Zoals vaak tamelijk vol, ook omdat de rijen, zeker in deze tijd te smal zijn. Deze winkel zou echt groter van oppervlakte moeten zijn om niet steeds opzij stappen te moeten.
Vandaag bij jullie geweest kom altijd graag en vaak bij jullie en normaal zou ik.ook 5 sterren geven maar omdat er gewoon geld wordt geweigerd en ik alleen maar kan pinnen daar wordt ik boos van weet dat er vele mensen die onder bewind of schuldsanering staan niet kunnen pinnen vandaar 3 steren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid