facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Breedeplaats 7, 8801LZ Franeker
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Franeker
Route: Breedeplaats 7
Postcode: 8801LZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Etos Franeker, Kruidvat actie, Kruidvat Rotterdam, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat online, Kruidvat inloggen, Kruidvat folder, HEMA Franeker
Recensies
Deze zaak is erg druk, maar hebben wel alles. Beertje rommelig, maar heel vriendelijk.toch een toppy voor mij.
Ruim assortiment maar héél rommelig en onoverzichtelijk op sommige plekken in de winkel én heel onhandig voor minder validen bv. rollator; je voelt je opgejaagd want steeds wil iemand er langs, alsof jij niet ook wilt kijken en kopen en ook vaak veel te weinig personeel, jammer, want er kan met enig opruimen en ordenen, genoeg plaats voor iedereen zijn. Met rollator kies als snel voor de concurrent. Online Shoppen bij Kruidvat kan ook, ruim keuze maar veel "niet op voorraad" en gratis bezorging kan pas bij een veel te hoog bedrag. Ook dat doe je dan al snel bij de concurrent. Toch kom ik, ondanks deze minpuntjes graag af en toe bij Kruidvat want ze hebben leuke aanbiedingen!!
Snelle bediening.
Erg vriendelijk en redelijk groot assortiment
Een beetje rommelig, maar ze hebben echt vanalles er Is bijna geen nee te koop. Foto service online of in de winkel Is mogelijk. Vriendelijk vakkundig en behulpzaam personeel. Van medicijnen zoals paracetamol of iets voor je maag tot snoepgoed en speelgoed etc. Goed en goedkoop leuke winkel.
Vrij grote winkel, logisch ingericht, goede service en zeer vriendelijk personeel!
Prima winkel met een groot assortiment.
Veel artikelen wel altijd rommelig maar als je daar over kunt een leuke winkel
Vrolijke en Goede nette bediening !!!
Goed geholpen door de winkelbediende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid