facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Raadhuisplein 4, 2042LR Zandvoort
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Zandvoort
Route: Raadhuisplein 4
Postcode: 2042LR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cetaphil Benelux Cetaphil Benelux 115 meter
Beatrixplantsoen Apotheek Beatrixplantsoen Apotheek 550 meter Goede service
Recensies
Er zit best wel verschil tussen de ene vestiging en de andere vestiging van Kruidvat. Ik was hier vandaag en zocht een medewerker om me te vertellen waar een bepaald product staat dat in de aanbieding is. Ik moest ergens voor in de winkel zijn vlakbij een artikel groep die mij niets zei. Maar ze liep niet mee, ik moest het zelf maar uitzoeken. Het artikel bleek bovendien niet in dit filiaal beschikbaar, maar het gebrek aan hulpvaardigheid stoorde me het meest.
Winkel is wat aan de kleine kant waardoor op 1.5 'm je veel moet wachten, wordt goed op de corona regels gelet en alles wat we als gezin nodig hadden was aanwezig. Sinds kort ook ter beschikking van zelf scanner.
Fijne winkel waar ik regelmatig kom voor met name cosmetica maar ook het afdrukken van foto's ter plaatse. Dat gaat snel en makkelijk. Als je foto's online bestelt, duurt het wel erg lang..10 tot 14 dagen. Er zijn ook vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Hij is nu na de verhuizing netjes en op orde. Verder vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Winkel prima na de verhuizing. Jammer dat er een cassierre werkzaam is die niet vriendelijk is en zeer bot overkomt. Niet vraagt of je een tasje wilt. Loopt weg terwijl je nog bezig bent bij de kassa. Zeer onvriendelijk!
Personeel is erg vriendelijk maar er is niet één gangpad waar je elkaar fatsoenlijk kunt passeren. Veel te veel assortiment op veel te weinig ruimte. Kortom een echt Kruidvat.
Een van de wat kleinere Kruidvat zaken. Doet vanwege het kleinere oppervlak wat rommelig aan, doch is wel ruim gesorteerd. Vaak redelijk druk. Het personeel is behulpzaam.
Handig om even iets te halen dat je vergeten bent om mee te nemen. Een kruidvat als alle anderen. Aardig personeel
Grote rotzooi in winkel lijkt wel pakhuis overal rommel op de grond; baas Kruidvat mag hier wel eens kijken!!!
Deze zaak is bomvol en onpraktisch vol gestouwd, helaas. Het personeel is wel vriendelijk en behulpzaam.
Prima om een Kruidvat in de buurt te hebben. Alleen wel een rommelige winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid