facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat

Kruidvat
Adres: Antwerpsestraat 34, 4645 BJ Putte, Nederland
Telefoonnummer: 0318 798 000
Staat: Noord-Brabant
District: Woensdrecht
Stad: Putte
Route: Antwerpsestraat
Huisnummer: 34
Postcode: 4645 BJ


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Vanmiddag geweest, aardige jongen aan de kassa, deed zijn werk supernetjes dn bovendien beleefd aan de kassa ten opzichte van zijn blonde collega...nnIk vroeg naar Dove zeep waar ik die kon vinden. Ze bleef op haar kruk zitten waar ze aan het bijvullen was en vertelde mij dat ze geen idee had en ik zelf maar moest zoeken.nnWaardeloos!
Vriendelijke personeel. Ik had een online bestelling geplaatst voor vitaminepillen waar er 1+1 gratis was. Online moet je blijkbaar dan 2x het item bestellen om daadwerkelijk het 2e exemplaar te ontvangen.nnEven contact online gezocht en daarna naar de winkel. Het exact type vitamine hadden ze niet meer maar wel een die nagenoeg hetzelfde is.nnZonder problemen de gratis meegekregen en die was ook iets goedkoper dus ook nog geld restitutie. Heel netjes opgelost!
Verzorgde en ordelijke winkel. Ruim assortiment van artikelen.
De slechtste winkel van Nederland. Service onder kritiek. Ik wacht al 4 weken op de zending en deze moet nog steeds niet worden opgehaald ondanks de e-mails die zijn verzonden om het pakket op te halen.
Als trouwe Kruidvat klant was ik vandaag toch wel heel teleurgesteld toen ik na thuiskomst even ging surfen online om het product dat ik dagelijks gebruik en in de Kruidvat winkel in aanbieding trof 1 + 1.nNiets is minder waar daar de aangegeven prijs in de winkel eerst maal 2 was gedaan.nDan denk je een koopje te doen, wordt je zo in het zak gezet.nVoortaan toch wel 5 maal nadenken voor ik nog bestellingen plaats bij Kruidvat.nl of naar een winkel bij onze noorderburen zal stappen.nSchandalig gewoon!!!nWetende dat ik daar dan ook nog een bestelling ging afhalen van om en bij de 200euro.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid