facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat

Kruidvat
Adres: Hoog Maanen 47-48, 6717 HZ Ede, Nederland
Telefoonnummer: 0318 798 000
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Hoog Maanen
Huisnummer: 47-48
Postcode: 6717 HZ


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Ik kom daar om scheermesjes de aan bieding hebben ze niet. Dan sta ik voor de kassa zijn de scheermessen volgens de kruitvat sticker 40 euro goedkoper ik denk top! Dus ik zeg die graag moet ik de volle pont betalen volgens de kruitvat. Omdat ze de prijs die op de kruitvat sticker staat niet kunnen aanpassen naar veel 5en en 6en maar besloten om het niet te nemen wat slecht als je zelf stickers plakt van de kruitvat dat je het niet waar kan maken kom er nooit meer zorg dat je je aanbiedingen up to date houd anders moet je klanten de aanbieding als nog geven
Wat een waardeloze winkel is dit. Bijna iedere keer dat ik er geweest ben krijg ik nare gevoel. Medewerkers zijn 9 van de 10 keer erg onaardig. Niemand wil je helpen in de winkel en ook nog is weinig op vorrad. Vandaag weer maar eens geprobeerd te winkelen bij deze Kruidvat, weer een vreselijke ervaring. Ik heb wat spullen gekocht, en ben naar de kassa gegaan ik kwam ook zwangerschap tas ophalen. Toen ik het zei bij de kassa werd die vrouw gwn bijna boos op mij, ze zegt ja hier liggen de tassen ga maar in de winkel halen dit , dit en dat. Ik zeg dat ik het moeilijk vind om alles te vinden precies wat ze zegt. En opeens zegt ze ja het is te druk kan ik niets aan doen op boze manier ik heb nog 10 min geprobeerd te producten te vinden , ze kwam niet en de andere vrouw ook niet om te helpen. Ik heb online nog geprobeerd te zoeken wat in zo pakket zit. Ik vind heel apart dat ik zelf maar alle producten moest gaan zoeken voor die zwangerschap pakket. Nog nooit meegemaakt. Uiteraard heb ik het niet gevonden, dus ben maar zonder pakket naar huis gegaan. Vind vreselijk hoe ze daar mensen behandelen en hoe gemeen ze het doen. Ik ga daar nooit meer naartoe en als ik iets bij de Kruidvat nodig heb dan ga ik wel verder rijden. Maar ik hou het voorlopig maar bij Etos en D&A , daar wordt je iedergeval goed geholpen, altijd aardige mensen. Ik zou echt betere selectie doen bij medewerkers kiezen voor een winkel. Want deze dames zouden dit werk niet moeten doen.
Zeer asociale medewerkers voor al de manager is ook een nare dame die overal me bemoeid terwijl je rustig aan het winkelen bent wat een nare kruitvat winkel is dit heb dit nog nooit meegemaakt bij kruitvat!
Fijne Kruidvat, veel mooie aanbiedingen en soms hele leuke kleine huishoudelijke producten zoals hangkastjes etc. Veel keuze in producten.nnEchter... krijg soms wel de indruk dat de winkel meer binnen krijgt dan wat ze aankunnen, daardoor zijn paden soms wel erg vol en hoekjes helemaal volgepropt.
Je kan er van alles kopen wat je zoekt.nEn vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid