facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat

Kruidvat
Adres: Lambertushof 34, 6031 EP Nederweert, Nederland
Telefoonnummer: 0318 798 000
Staat: Limburg
District: Nederweert
Stad: Nederweert
Route: Lambertushof
Huisnummer: 34
Postcode: 6031 EP


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Nieuw personeel jonger maar ook vriendelijker! Enige min punt is dat Kruidvat erg klein is de gangen zijn smal en staat erg vol waardoor het met rolstoel of kinderwagen moeilijk boodschappen doen is.
Zojuist bij de Kruidvat geweest omdat m’n vader helemaal onder de processierups uitslag zit. We kwamen om 16:50 binnen en we werden werkelijk schandalig behandeld door dit personeel. Toen m’n moeder vroeg om de zalf werd er gelijk gezucht en zei ze dat ze ging sluiten. Toen mijn moeder aangaf de zalf toch echt te willen hebben pakte ze zomaar een ander product die ze in het rek zag staan. Vervolgens gingen ze met z’n twee luidruchtig bespreken met elkaar hoe irritant het was dat ze nog niet konden sluiten nogsteeds geen 17:00. Ontzettend onvriendelijke dames wat we niet gewend zijn van deze locatie. Zonde.
Veel te kleine winkel. Als je iets niet kunt vinden dan lopen ze niet mee. 1 verkoopster doet dat wel .ik had een vraag over haarverf en dan zegt Grace, ja dat weet ik Ook niet. Klantvriendelijk zou op z'n plaats zijn.
Kleine Kruidvat waar ze toch proberen het hele assortiment te dragen. Dit leidt tot hele smalle gangen die vaak ook nog eens vol staan met extra producten of dozen. Hierdoor is er met een kinderwagen geen doorkomen aan. Sinds we kinderen hebben ga ik hier dan ook niet meer zo graag heen.
Ik merk dat ik niet met mijn vraag terecht kan telefonisch of via de mail.nKlantenservice Veenendaal is alleen via een computersysteem zonder medewerker aan de lijn te krijgen. Hoe kan ik contact opnemen met mijn vraag?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid