facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat

Kruidvat
Adres: Kleuvenstee 114-118, 9403 LS Assen, Nederland
Telefoonnummer: 0318 798 000
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: Kleuvenstee
Huisnummer: 114-118
Postcode: 9403 LS


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Volgen eigen schapprijzen niet als ze al voorraad hebben.
Artikelen die ik er koop zijn bijna nooit op voorraad op maandag en dinsdag. Moet er bijna altijd speciaal weer voor terug op een andere dag. Jammer vind ik dat . Personeel wel vaak vriendelijk en word meestal snel geholpen aan de kassa. Soms wel heel druk en volle winkelpaden.
Leuke aanbiedingen.nOvervolle winkel waar niet doorheen te komen is zeker niet met een kinderwagen, allemaal ongeopende dozen die in de weg staan, naast alle aanbiedingsmandjes. Zijn geregeld niet open volgens de openingstijden zijn zo een keer 10 minuten later open, en dan moeten eerst nog alle manden naar buiten voor je naar binnen kan.nEnorm onvriendelijk personeel, duwen je bijna aan de kant als ze ergens bij willen waar je staat te kijken, zuchten als je een vraag stelt, alleen maar met elkaar bezig zijn wanneer je gaat afrekenen, en dan ook geen gedag zeggen wanneer je de winkel verlaat.
Erg volgepropte winkel. Onoverzichtelijk. Gangpaden staan vol dozen en rekken, met een wandelwagen niet doorheen te komen. Veel stagiaires die niet aan een ervaren collega vragen als ze iets niet weten, maar tegen de klant zeggen als iets niet te vinden is dat ze het wel niet zullen hebben.. Vaste personeel is erg vriendelijk.
Gangpaden staan vol dozen.nPersoneel is onbeschoft. Ipv netjes te woord te staan, staat het personeel met elkaar te dollen en word je met je kar naar buiten gestuurd. Staat niet bij de ingang vermeld. #heeeelergjammerdit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid