facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat

Adres: Utrechtseweg 108 , Oosterbeek 6862 AP, NL
Telefoonnummer: 026 333 2330
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 108
Postcode: 6862 AP



op zoek naar gerelateerd: Etos Oosterbeek, Kruidvat Rotterdam, Kruidvat Amsterdam, Kruidvat Utrecht, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat actie, Kruidvat producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Etos 52 meter Veel dingen die je niet in andere drogisterijen kan vinden zoals haar bleek of ''spec...
Drogisterij Verf- en Glashandel K. van Rijn Drogisterij Verf- en Glashandel K. van Rijn 395 meter Geweldige drogisterij en verfhandel,goed en gezellig personeel en mooie producten.
Recensies
Vriendelijk personeel, maar zoals vaak bij Kruidvat zijn niet alle aanbiedingen goed in de kassa verwerkt. Je moet dus goed in de gaten houden of je wel alle kortingen krijgt. Maar dat ligt denk ik, aan Kruidvat zelf en niet aan de plaatselijke filiaalmanager. Die maakte direct alles goed. Bij het zelfscannen ging het ook fout bij mij: je moet de juiste streepjescode scannen die op de sieraden zitten anders weer geen korting.
Beste mensen van de winkel in Oosterbeek super hoe jullie het probleem hebben opgelost de klantenservice kan hier een voorbeeld aan nemen jullie zorgen ervoor dat de klant tevreden en niet als een nummer behandeld wordt nogmaals respect. Fijne dag Magda van Vliet-Iedema.
Wat een verrassend plezierige ervaring vandaag weer bij het Kruidvat in Oosterbeek! Dank u wel mijnheer filiaalmanager? franchisenemer?, u verplaatst zich in uw klanten en denkt mee in hun belang, echt bijzonder vind ik dat.
Super vriendelijk personeel, vooral meneer M, is altijd vrolijk, deze meneer helpt mij altijd, maakt echt tijd voor je vrij, hij vraagt hoe je dag was en hoe je week was en noem maar op. Echt een top gozer, zo mogen er veel meer zijn in de winkel. Verder de rest van het personeel is ook echt top, echt een top filiaal. Ik raad u het ook zeer zeker aan, als er iets niet is, vraag het gerust en ze bestellen het gewoon weer zodat het voor u weer beschikbaar is.
Het kruidvat heeft over het algemeen veel producten tegen een redelijke prijs. Zeker als er aanbiedingen zijn
Rommelige winkel met slechte service voor mensen met kinderen en zwangere vrouwen. Het toilet mag niet worden gebruikt door klanten. Gelukkig zijn er in Oosterbeek ook winkeliers die het wel snappen. Links en rechts van deze winkel, bijvoorbeeld bij de etos, mag het wel. Keuze genoeg om niet naar deze kruidvat te hoeven.
Vandaag was ik met mijn vader in het Kruidvat in Oosterbeek. Zelden heb ik zo'n liefdevol en geduldig personeelslid ontmoet als de man die mijn dementerende vader -die meestal niet meer op de juiste woorden kan komen en voor zijn omgeving vragen vaak tot een puzzel of lastig vraagstuk maakt- en mij soms wanhopig omdat ik hem echt niet meer kan volgen wilde begrijpen en helpen op zijn zoektocht naar scheerschuim en gezichtscrème. Geweldig. Wat een aandacht. Diep respect!
Winkel was makkelijk te vinden via maps, zeer vriendelijke mensen
De schappen zijn goed gevuld.
Breed assortiment en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid