facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KroonBoer Bouwbedrijf

KroonBoer Bouwbedrijf

Info

Kroonboer renovatie verbouw nieuwebouw onderhoud en detailtimmerwerken.

Geschiedenis

Door de aanpak de zorgvuldige manier van werken en door de ruime kennis die KroonBoer kan leveren is het een uniek bedrijf.

Vanaf het idee tot aan de realisatie, bent u bij KroonBoer aan het juiste adres.

Door de ruime ervaring op het gebied van zeer uiteenlopende timmerwerken hebben wij gevoel voor perfectie en detail.

Hierdoor is KroonBoer de perfecte partner als het gaat om: maatwerk, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als zakelijke klanten.

Door onze brede kennis en gevoel voor maat en detailwerk maken wij van elk project iets bijzonders in nauw overleg met de opdrachtgevers. Door de kleinschaligheid van het bedrijf en eerder genoemde manier van werken worden de beste eindresultaten behaald.

Adres: Kobaltstraat 14 A, 1411 AM Naarden
Telefoonnummer: 035 -6941130
Stad: Naarden
Route: Kobaltstraat 14 A
Postcode: 1411 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gijs & van Cleef Gijs & van Cleef 97 meter nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
Bn-design sanitair Bn-design sanitair 137 meter sinds 2012 het huis merk sanitair van badkamersnaarden betaalbaar design sanitair in...
Recensies
prima bedrijf
Vertaald door Google VERMIJD DIT BEDRIJF!!!! ONPROFESSIONEEL / ONVEILIG Bouwen is een hel! Werknemers volgen de veiligheidsmaatregelen op geen enkele manier! Licht van de buren uit het plafond geschopt - been van de arbeider ging door en riskeerde het leven van de buurman! Origineel AVOID THIS COMPANY!!!! UNPROFESSIONAL / UNSAFE Construction is hell! Workers not following safety measures in any way! Kicked neighbors light out of the ceiling - worker leg went through and risk life of neighbor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid