facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kroon Kozijn Purmerend

Kroon Kozijn Purmerend

Info

Kroon Kozijn behoort tot de top in de branche van kozijn fabrikanten.

Geschiedenis

Kroon Kozijn behoort tot de top in de branche van kozijn fabrikanten. Het Kroon Kozijn netwerk omvat ruim 30 afnemers, waarvan een groot aantal in Nederland gevestigde erkende Kroon Kozijn dealers. Deze kozijnen leveranciers zijn keurmerk dealers en uw vertrouwen waard.

Elke dealer heeft een showroom waarin u duidelijk kunt zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Bezoek deze showroom en laat u volledig informeren. Veel dealers doen meer dan alleen kozijnen plaatsen en kunnen bijvoorbeeld ook zonwering aanbrengen of serres plaatsen. Een ding is zeker, een dealer van Kroon Kozijn is altijd een vakman!



"Kroon Kozijn Purmerend is hét adres in de regio voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard leveren wij op basis van een vakkundig advies!Al onze kunststof kozijnen en deuren worden geproduceerd in onze eigen moderne Kroon Kozijn fabriek in Didam.Kroon Kozijn produceert hier wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, zowel wat betreft de kleur en de beglazing als de vorm.Al onze kunststof ramen en deuren worden geproduceerd met het KOMO keur en zij worden standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen® mag voeren. Er wordt in onze fabriek geproduceerd volgens de richtlijnen van Kiwa/SKG."
Adres: Einsteinstraat 81, 1446 VE Purmerend
Telefoonnummer: 0299-476865
Stad: Purmerend
Route: Einsteinstraat 81
Postcode: 1446 VE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vos Olie & Gas BV Vos Olie & Gas BV 301 meter Perfect geholpen! Oh ja, ze verkopen gas
RVS-BLOKKER.NL RVS-BLOKKER.NL 517 meter Alles komt goed...
RVS-Blokker RVS-Blokker 517 meter Alles komt goed...
Barcol-Air Barcol-Air 2 km Vertaald door Google In de zomer is het bloedheet en in de winter zijn we steenkoud. ...
Recensies
Heel fijn contact, er wordt echt met je meegedacht en je krijgt perfect advies op maat. Perfecte service ALLE medewerkers heel erg bedankt voor jullie vakwerk! Mvg wendy bruijn
Ik vind de service van dit bedrijf echt super. Heel aardig personeel!
Op Google staan de de gewone openingstijden en bij de showroom ook nog, dus liep om een uur of 10 de showroom binnen omdat ik op zoek was naar een nieuwe voordeur. Men bleek echter op afspraak te werken en dat had ik maar moeten zien op de website. Kort gesprek gehad over de prijzen de prijzen 3500 en hoger voor een voordeur. Meneer had geen tijd om informatie te geven was heel druk en kreeg een paar folders in m’n handen gedrukt moest een afspraak maken voor de volgende dag. Bij nader inzien ga ik toch voor een andere bedrijf waar ik vriendelijk en welkom benaderd werd. Het is een serieuze investering waar vertrouwen voor nodig is en op deze manier ga ik niet met deze partij in zee. Geen aanbeveling dus
Zeer tevreden. In Coronatijd netjes op afspraak ontvangen in de zaak. Keurig voorgelicht met een kloppende offerte en prima advies. Daarna thuis alles ingemeten waarna wij wel even hebben moeten wachten maar dat werd ons ook meteen verteld. Plaatsing zelf is netjes uitgevoerd. Vriendelijk personeel wat ook tijdens het plaatsen in overleg ging en daarbij ook advies gaf. Afval werd iedere dag afgevoerd en iedere avond was alles weer afgesloten voor de nacht. Wij hebben in totaal 4 kozijnen en 2 deuren laten plaatsen en zijn heel tevreden. Ook bij ons waren er na plaatsen wat kleine dingen maar deze worden meteen opgelost. Wij raden dit bedrijf iedereen aan.
Prettig bedrijf. Leverde bij ons kunstof kozijnen en keralit. Monteurs werken netjes en vakkundig. Geen gedoe.
Na offertes van verschillende bedrijven te hebben ontvangen zijn we in zee gegaan met Kroon Kozijn Purmerend. We werden prima en op plezierige wijze geadviseerd. Het bedrijf kwam zeer goed over. Op 2 oktober is onze voordeur geplaatst: het ziet er perfect en uitstekend afgewerkt uit! We zijn zeer tevreden!
Eerst indruk is keurig en netjes. Geen gepush, geen vlotte verkopers in je nek. Gewoon menselijke benadering met een duidelijk verhaal. Nu nog de offerte afwachten.
Afgelopen december hebben wij een complete luxe voordeur laten plaatsen door Kroonkozijn Purmerend. En zijn daar zeer tevreden over. De mensen die de deur geplaatst hebben, hebben dat ook zeer vakkundig geplaatst en waren zeer netjes bijv met alles opruimen etc. Wij willen hierbij ook Marcel & Jaap bedanken voor hun vakkundige advies. Vriendelijke groet Fam Slot.
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen en afwerken van onze kozijnen, keurig werk afgeleverd door Hans en Moas. Vakkundig advies, fijnen samenwerking.
We hebben een kunststof schuifpui met hordeuren laten plaatsen. Wij zijn erg tevreden over het hele traject en het eindresultaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid