facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor kroon

kroon
Adres: Fischwagen-Imbiss , Zandvoort 2042 LR, NL
Stad: Zandvoort
Huisnummer: Fischwagen-Imbiss
Postcode: 2042 LR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strand 21 Strand 21 1 km Heerlijk gegeten!! We zaten nog aan het voorgerecht toen ons hoofdgerecht al kwam. Te...
Recensies
Lekkerbekje gehad. Beste prijs € 5,75 voor een niet al te grote lekkerbek. Smaak was verder best goed. Krokant jasje en goede smaak aan de vis. En voor het vermaak lag er nog iets van witte kool met een stukje citroen in een vakje. Eerste hap zat wel behoorlijk vol met graten.
Twee broodjes haring besteld met ui en zuur. Bij thuiskomst geen ui en zuur! Ook de kibbeling was zacht en niet krokant en zonder saus. Niet nog een keer!
Goeie kibbeling, jammer alleen dat ze al deels voor gefrituurd zijn. Wacht liever iets langer om te zien hoe ze vers in de frituur worden gedompeld.
Goede smakelijke vis.vindt het wat aan de dure kant maar dat zal wel door de standplaats op boulevard komen.
7 Euro voor een mini portie lauwe kibbeling. Schande!
Oprecht smerig! Kabeljauw wordt niet vers gebakken. Kibbeling ook veel te vettig doordat het voorgebakken is en doordrenkt met olie. Onvriendelijke mensen en véél te duur!
Had de hele dag last van de sausjes.
Helemaal hartstikke lekker lekkerbek gegeten! Ik iedereen raad aan hier eten!! Hartstikke lief mens na afloop van lekker gegeten de mens vroeg of lekker was ik gezegd ja echte lekker helemaal harstikke top!!!
Hele lekkere vis bij kroon
Schandalig slecht, nog nooit zulke slechte kibbeling gegeten, en dat voor 7 euro.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid