facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KROON

KROON

Info

Wij zijn KROON, het Kennisteam voor Ruimtelijke Ontwikkelingen in Ondernemend Nederland. Wij geloven in een nieuwe en onafhankelijke manier van vastgoedontwikkeling.

Geschiedenis

KROON is een intermediair in vastgoedontwikkeling en gelooft in een nieuwe manier van aanpak betreffende ruimtelijke- en vastgoedontwikkeling.
De kracht van Kroon is de samensmelting van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Architectuur, vastgoed- en procesmanagement in één bedrijf. Door onze unieke combinatie zijn wij in staat om alle volledige ontzorging en begeleiding te bieden gedurende het gehele proces van ruimtelijke ontwikkeling.



"Wij zijn KROON, het Kennisteam voor Ruimtelijke Ontwikkelingen in Ondernemend Nederland. Wij geloven in een nieuwe en onafhankelijke manier van vastgoedontwikkeling. Deze manier van werken wordt door de inzet van kennis op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Architectuur, vastgoed- en procesmanagement in één bedrijf. Door onze unieke positie in de markt zijn wij in staat om onze klanten te begeleiden gedurende het gehele proces van vastgoedontwikkeling. Wij zijn dan ook echt een intermediair in vastgoedontwikkeling."
Adres: Stationsstraat 37, 7622LW Borne
Telefoonnummer: 074 792 00 10
Stad: Borne
Route: Stationsstraat 37
Postcode: 7622LW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kroon Projecten, Kroon Veendam, Kroon Emmen, Kroon Facebook, Kroon Hoogezand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid