facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kronenburg Living

Kronenburg Living

Info

Een nieuw bedrijf dat actief is in tijdelijke verhuur en beheer van woningen en appartementen zowel in gestoffeerde als gemeubileerde staat.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Kronenburg Living, een nieuw bedrijf dat actief is in de verhuur en beheer van woningen en appartementen. De woningen en appartementen worden aangeboden zowel in gemeubileerde of gestoffeerde staat.. Bij Kronenbrug Living staan optimale servicegerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. De tarieven zijn niet alleen transparant, maar vooral ook bijzonder concurrerend!



"Wij helpen u met de verhuur van uw woning, appartement of vastgoedportefeuille. Ook voor het beheren of huren van een woning bent u bij Kronenburg Living aan het juiste adres!"
Adres: Postbus 105, 6860 AC Oosterbeek
Telefoonnummer: 0611882984
Stad: Oosterbeek
Route: Postbus 105
Postcode: 6860 AC



op zoek naar gerelateerd: Kronenburg woningen, Woningverhuurders Arnhem, Verhuurmakelaar Gelderland, Vastgoed verhuur Arnhem, Huurwoning Arnhem makelaar, Te huur makelaar, Verhome Vastgoed, BMV Vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tonett Tonett 0 meter Verhuur en beheer van woonruimtes in Arnhem en omstreken.
Van Gelre makelaardij B.V. Van Gelre makelaardij B.V. 277 meter De persoonlijke en enthousiaste aanpak van de verkoop van ons huis vonden we erg goed...
Van Musscher & Sonneveld Makelaars Van Musscher & Sonneveld Makelaars 304 meter Na jarenlange ervaring bij Engelsing Makelaars en Meeùs Makelaars kunnen wij een bero...
ErikenNiels ErikenNiels 717 meter Deskundig hypotheek advies en makelaar in een!
Wieman Makelaardij Wieman Makelaardij 720 meter Niels Wieman is gecertificeerd register makelaar-taxateur en NVM makelaar
Recensies
Kronenburg Living verdient meer dan 5 sterren. Wat een service. Ze zijn goed bereikbaar via e-mail, telefoon etc. Ook de diensten zijn van kwaliteit en professionaliteit. Ik doe al jaren met tevredenheid zaken met Jeroen. Hij heeft oog voor detail. Tot nu toe altijd goede huurders gehad mede dankzij Jeroen. Topper!
Ik heb mijn appartement een paar jaar laten verhuren door Kronenburg Living. De service was fantastisch. Mocht er een probleem zijn in het appartement, dan losten zij het z.s.m. op. Altijd een snelle reactie op alle mails en ook de huur was altijd op tijd overgeboekt. Samengevat een fantastische service en raad iedereen aan, om van hun diensten gebruik te maken.
Jeroen is een terzake deskundige verhuurmakelaar. Plezierig in de omgang en komt zijn afspraken stopt na. De verhuurder heeft de zekerheid dat de potentiële huurder betrouwbaar is en zijn verplichtingen kan nakomen. Voor zowel verhuur als huur van een tijdelijk verblijf is Jeroen van Kronenburg Living een betrouwbare partner en zeer aan te bevelen.
Persoonlijk, betrouwbaar & goed bereikbaar. Via Kronenburg Living een fantastisch appartement kunnen huren. Behulpzaam en begaand vanaf bezichtiging tot sleuteloverdracht!
Ik ben super tevreden als klant. Hij heeft ons geholpen met het verhuren van de woning, vooraf goede gesprekken en snelle duidelijke communicatie. En het was binnen een paar dagen verhuurd.
Via Kronenburg Living huur ik momenteel mijn appartement. Het contact van het begin bezichtiging woning tot het eind oplevering woning verliep perfect en snel. Duidelijke communicatie, professioneel en ontzettend bekwaam zijn de juiste keywords voor Kronenburg Living.
Prettige verhuurmakelaar. Goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en betrouwbaar.
Jeroen was zeer behulpzaam bij het verhuizen vanuit het buitenland. Had ook de hele tijd geweldige communicatie en ook gewoon een eerlijk persoon. Beveel hem ten zeerste aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid