facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KrokettenKunst

KrokettenKunst

Info

De snackspecialist uit Nieuw Weerdinge
Gespecialiseerd in ambachtelijke huisgemaakte snacks en Bourgondische kroketten..
Duitse wijn specialist.

Geschiedenis

De snackspecialist uit Nieuw Weerdinge
Gespecialiseerd in ambachtelijke huisgemaakte snacks en Bourgondische kroketten..
Duitse wijn specialist.



"Kroketten atelier. U kunt hier op afspraak een proeverij houden met vrienden of voor uw bedrijf. Kroketten proeverij in combinatie met wijn. Geschikt voor kleine groepen tot 12 personen. Voor informatie bel even met 0613310090. Voor de winkel en bestellingen voor horeca bellen met 0618136707"

"Kroketten atelier. U kunt hier op afspraak een proeverij houden met vrienden of voor uw bedrijf. Kroketten proeverij in combinatie met wijn. Geschikt voor kleine groepen tot 12 personen. Voor informatie bel even met 0613310090. Voor de winkel en bestellingen voor horeca bellen met 0618136707"
Adres: Weerdingerkanaal nz 167/1, 7831HM Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0613310090
ln.tsnuknettekork@ofni
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal nz 167/1
Postcode: 7831HM



op zoek naar gerelateerd: cafetaria prinsen, snackbar mondje nieuw weerdinge, cafetaria prinsen openingstijden, snackbar kroket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lina Boot Systeemopstellingen Lina Boot Systeemopstellingen 825 meter Gediplomeerd familieopsteller Praktijk voor Natuurlijk Genezen Massagetherapeute Reik...
Sandra's schmink enzo Sandra's schmink enzo 960 meter schminken voor kinderfeestjes en bedrijven
Recensies
Elke kroket of hunebedje die wij met zijn zessen afgelopen vrijdag bij krokettenKunst hebben gegeten zijn stuk voor stuk een ware smaaksensatie en dit was de tweede keer dat wij hier zijn geweest en wederom weer van de kroketten hebben genoten en als wij vanuit Vlissingen weer in Emmen zijn komen wij zeker weer en wij gaan een keer bestellen via de webshop.
De 'place to be' voor de culinaire kroketten-liefhebber. Nergens eet u verfijndere kroketten dan hier. Grote aanrader. Helaas geen foto... kroketten hadden te kort leven. De verplaatsing naar Emmen is logisch. Service is nog steeds goed en de produkten super. Heeft goed gesmaakt.
Jaarlijks terugkerende traditie om na een dag Wildlands te dineren bij Rien!
Nooit echt een kroketten-mens geweest totdat mijn vriend me in 2015 meesleepte naar Rien. Want als je in Nieuw Weerdinge komt, moet je een keer een kroket hebben gehad bij toenmalig cafetaria Rien Prinsen. Eerste indruk? Kleinschalig maar gezellig, hele aardige mensen. Sindsdien omgedoopt tot KrokettenKunst, en die naam wordt nog steeds waargemaakt. Er komt daar echt gefrituurde kunst uit de keuken. Zelf bijzonder fan van de garnalen en krab kroketten, maar ook de wildkroket is super. Soms zie je hele aparte smaken terug en denk je: "Droge worst in een kroket? Dat kan toch niet?" - maar wonderbaarlijk genoeg smaakt het elke keer.
Heerlijke krokante kroketten. Geweldige smaak ervaring.
Super aardige eigenaar en personeel . We hebben de kroket van de maand gehad en de rendang. De smaak was super. Verder een klein assortiment meegenomen voor de vrijdag frietdag op de camping. We komen zeker terug
Een paar dagen vakantie in eigen land. Op de eerste dag met z'n 2-en 4 verschillende kroketten geprobeerd. Wat een smaakfeestje! Daar moesten we er meer van proberen. Zo gezegd, zo gedaan: uiteindelijk in 3 dagen 16 verschillende kroketten geproefd!! Ben je in de buurt, ga dan zeker langs bij Rien! Niet alleen de beste kroketten, maar ook nog eens heel gastvrij!
Super lekkere croquetten, en mensen die er verstand van hebben om een goed product te maken.
Vandaag via Tom Tom de dichtstbijzijnde snackbar gezocht. Niet wetende dat wij bij een echte kroketten specialist zouden uitkomen. Goh wat een keuze. Van vis tot vlees schelpdieren groenten allemaal verschillende combinaties garnalen geitje of een Indisch mengsel. Ja jammer dat we de tijd niet hebben om alles uit te proberen. Nu gekozen voor een vleeskroket van een speciaal runderrassen. Heerlijk gemaakt met roomboter dat proef je direct. Hopelijk gaan de zaken goed en wordt er een uitbreiding naar Almere overwogen. Jullie zijn meer dan welkom.
Ik moest hier een keer patat met kroketten halen volgens mijn zoon van 12.. Dus... aardige mensen.. Nette zaak Heerlijke friet Leuk al die variatie in kroketten, en er zit altijd wel iets verrassends bij.. Leuk en goed ..alleen vind ik het jammer dat het in zo'n afgelegen dorpje zit.. wel de moeite waard om eens heen te gaan..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid