facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kristalbed

Kristalbed

Info

Wij bieden kristalbedsessies aan voor een ieder die daar behoefte aan heeft. De sessies zijn gratis, vrijwillige bijdrage is welkom.



"Reiki Master voor Reiki Behandelingen, Reiki Cursussen, Reiki Oefenmomenten. Kristalbed Healing Therapie uit Brazilië, Workshops. Spirituele Verkoop op Evenementen & via de Webshop: zoutlampen, edelstenen, mineralen, wierook, salie, sieraden, pendels, etherische olie, tarotkaarten, magnesium producten, fantasy shirts en nog veel meer."
Adres: Vlakkekreek 45, 4797EP Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Willemstad
Route: Vlakkekreek 45
Postcode: 4797EP


Recensies
Op een summer fair het Kristalbed van Annemarie mogen uitproberen, ik had geen idee wat ik kon verwachten maar wat een mooie en intense ervaring was dit! Er kwam veel emotie los en na afloop nam Annemarie ook echt even de tijd voor me. Ik ben zeker van plan om een keer langs te gaan bij haar praktijk!
Door nieuwschierigheid in Reiki heb ik zo'n half jaar geleden een afspraak gemaakt bij Reiki & Stones. Annemarie is een warmhartig persoon met heel veel passie en liefde om te geven. Na mijn positieve ervaring tijdens de Reiki sessie, ben ik nog nieuwschieriger geworden en heeft Annemarie mij kort daarna ingewijd voor Reiki I. De cursussen, workshops en oefenavonden die zij aanbiedt zijn inspirerend, leerzaam en heel gezellig. Ook heb ik de eer gehad om kennis te maken met het kristalbed en wat een bijzondere ervaring was dit. Een sessie op het kristalbed heeft zo'n positief effect; zo voel ik me meer ontspannen, opgewekt, energiek en in balans.
Na een kristalbed behandeling ben ik zoveel wijzer en zoveel verder. Heel dankbaar voor deze kans. Een fantastische locatie met een evenzo fantastische Annemarie. Tot ziens
via via in contact gekomen met Annemarie, een heerlijke reiki behandeling gehad en daarna op de reiki oefenavonden beland, ik heb zelf reiki 1,2 en reiki master, ben nog maar een beginneling en leer veel van Annemarie, ze is een gezellige brabander wilde ik zeggen maar dat klopt niet helemaal ;- gezellig is ze wel, ze geeft veel tips en heeft ook hele leuke dingen te koop, edelstenen, zoutlampen, kaartendecks etc, teveel om op te noemen, neem maar een kijkje op in de webshop, ik zou Reiki en Stones zeker aanraden !!!!!
Hele lieve, warme vrouw die met heel veel liefde en aandacht voor iedereen hele fijne behandelingen geeft. Heerlijk moment van ontspannen en even helemaal tot jezelf komen.
Heel fijne plek om tot rust te komen, je na een behandeling lichter en meer ontspannen te voelen. Ontzettend lieve vrouw die zoveel liefde te delen heeft, een plek waar je ook prachtige spulletjes kan kopen die je op weg helpen met eventuele klachten en waarmee je thuis ook meer tot rust kan komen. Zeker een aanrader. Ik kom er hel graag
Leerzame workshop gevolgd "Welke steen past bij jou". Goede, duidelijke uitleg en alle stenen mogen zien en ervaren. Nog wat extra informatie betreffende magnesium en thee. Echt een hele gezellige middag! Dankjewel!
Fijne plek om te zijn! Duidelijk en uitgebreid les materiaal en goede uitleg. Een ongedwongen sfeer en een heerlijke lunch. Nu door naar Reiki 2.
Een hele dikke aanrader wanneer je jezelf wilt opstellen voor Reiki, straight to the point en focus op het belangrijke gedeelte hiervan. Top ervaring. Love
Lekkere thee en handig thee houdertje!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid