facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krishna Vilas Utrecht

Krishna Vilas Utrecht

Info

Krishna Vilas is a 100% South Indian vegetarian & Vegan restaurant situated in Utrecht, 2nd Outlet in Netherlands.

Adres: Kaatstraat 1, 3513 BV Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31302688304
Stad: Utrecht
Route: Kaatstraat 1
Postcode: 3513 BV



op zoek naar gerelateerd: Krishna Vilas menu, Krishna Vilas Den Haag, Krishna Vilas Eindhoven, Thuisbezorgd krishna Vilas, indiaas restaurant utrecht-centrum, Anjappar Utrecht, Kaatstraat 1 3513 bv utrecht, Indiaas Utrecht
Recensies
Ont-zet-tend genoten van zowel de South Indian Thali als de North Indian Thali. Bereidingswijze zeer authentiek en de service was geweldig. Niet twijfelen, gewoon bestellen!
Veel in India geweest en dit brengt mij helemaal terug!
Heel erg lekker en ook nog betaalbaar. Lekkerste Indiaas van Utrecht, in elk geval de hoofdgerechten. 4 gerechten is genoeg voor 2 dagen met 2 personen en dan heb je dus lekker veel smaken. De Gobi Manchurian is verrassend kip-achtig maar dan lekkerder en heerlijk naast een “nat” currygerecht.
Heel erg lekker,, heel erg Indiaas alleen niet zo heet inclusief Indiase sfeer en bediening. Heb genoten van alles, en wil hier graag weer komen!
Het eten bij Kriahna Vilas is uitstekend. Ik stoor me er wel aan dat in corona tijden de tafels en stoelen dicht op elkaar staan. Zeker geen 1,5 meter afstand. Niet verstandig. Gelukkig konden wij in een hoekje op voldoende afstand van anderen plaatsnemen.
Goed eten en hele uitgebreide kaart. Jammer dat het restaurant qua inrichting weinig sfeer heeft.
Echt heerlijk eten en vriendelijk personeel. Geen fratsen, maar mooie India beleving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid