facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Wedeka Veendam

Kringloopwinkel Wedeka Veendam
Adres: Spoorweg 10, 9641 KH Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 696 477
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Spoorweg
Huisnummer: 10
Postcode: 9641 KH


Openingstijden

maandag: 12:00–16:00
dinsdag: 09:00–16:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 09:00–16:00
vrijdag: 09:00–16:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Leuke grote kringloop. Prijzen zijn wat aan de hoge kant. Vooral heel veel meubels, servies en kleding. Personeel is erg vriendelijk en parkeren kan gemakkelijk voor de deur.
wedeka is sociale werkplaats en een verschrikkelijke slechte werkgever voor mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap. wedeka wil wel de lusten maar niet de lasten hebben. en hebben geen plek voor mensen met een handicap
Grote en vooral schone kringloopwinkel met een steeds wisselend en uiterst correct afgeprijsd assortiment. Op de bovenverdieping is een klein restaurant.
Leuke en ruime kringloopwinkel, met een groot aanbod is allerlei verschillende dingen. Verspreid over twee verdiepingen is er voor iedereen wel iets leuks te vinden!
Wat heeft deze winkel een fantastisch aanbod van boeken, ik lees altijd thrillers/detectives en vind hier altijd wel wat. Boeken zijn in een bijna nieuwstaat.nOok het aanbod van antiek en curiosa is goed vertegenwoordigd.nIk kom er zeker elke week kijken, alles ziet er verzorgd uit. Vandaag een mooi hoogpolig rond tapijt gekocht voor een zeeeer schapplijke prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid