facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Vries

Kringloopwinkel Vries

Info

Kringloopwinkel Vries heeft een ruim assortiment gebruikte goederen in verschillende stijlen, soorten en maten. En allemaal van goede kwaliteit!

Geschiedenis

Kringloopwinkel Vries heeft een ruim assortiment gebruikte goederen in verschillende stijlen, soorten en maten. En allemaal van goede kwaliteit!

Adres: Brinkstraat 6A, 9481 BJ Vries
Telefoonnummer: 0592543718
Stad: Vries
Route: Brinkstraat 6A
Postcode: 9481 BJ



op zoek naar gerelateerd: Kringloop in Vries, Kringloop Assen, Tweedehands kleding Vries, Kringloop Zuidlaren, Kringloop Stichting Welkom, Kringloop Factory Leek, Brinkstraat 9 Vries, Kringloopwinkel Roden
Recensies
Wil je te dure zooi scoren, dan zit je hier prima. Star personeel. iedere klant wordt als potentiele winkeldief aangekenen. Kom hier nooit weer.
Pas op met kopen van elektronica. Je krijgt je geld niet terug als het rhuis niet werkt, maar checken in de winkel wordt je niet makkelijk gemaakt. Er staat een sticker op met gecheckt, dus dan moet ik er maar vertrouwen in hebben. Dus dan kijk ik wel even verder.
fijne kringloop met behulpzame en beleefde medewerkers. heb hier echt een paar unieke items gevonden voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Leuke kringloopwinkel. Vandaag leuke attentie, koffie & cake voor de klanten. Helaas zijn hier ook de prijzen flink gestegen wbt kleding.
Leuke kringloop diverse soorten spullen zoals kleding meubels lampen speelgoed bordspellen electronica etc. Parkeren kan gratis voor de deur. Spullen afgeven kan rechts naast de hoofdingang.
Rommelige kringloop met vies luchtje. Veel dingen te duur geprijsd in vergelijking met andere kringloopwinkels in de buurt. Onsympathiek personeel. Wij komen hier niet meer terug.
Mooi,klein mooi spul!
Vriendelijk personeel, alleen het aanbod valt tegen
In kringloopwinkel Vries is veel te koop voor weinig geld. Het personeel is ook erg klantvriendelijk. Kortom een winkel waar ik graag mag komen.
Leuke winkel en niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid