facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Twello

"De leukste kringloop van Nederland"
Adres: Koppelstraat 57 , Twello 7391 AK, NL
Telefoonnummer: 0571 260 183
Stad: Twello
Route: Koppelstraat 57
Postcode: 7391 AK



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Twello Marktplaats, Kringloop Deventer, Kringloop Apeldoorn, Koppelstraat 57 Twello, Kringloop de Molen Twello, Koppelstraat Twello, Kringloop Twello oud papier, Kringloopwinkel Twello foto's
Recensies
Geweldige kringloop! Alle kleding hangt op maat en dat maakt het zoveel makkelijker uit te zoeken! Daarnaast is de koffiehoek heel gezellig met terras en je hoeft niet extra te betalen voor havermelk, eindelijk! Er zijn 2 prima wc's aanwezig. Aanrader deze kringloop
Mooie, nette kringloop met voor ieder wat wils. Kleding op kleur gesorteerd met maataanduidingen. Heel overzichtelijk. Gezellige koffiehoek met speelplek voor kleine kinderen, helemaal top!
UItstekend broodje gezond! waarom zo duur 8,95 euro!, dit is een restaurant prijs.Wat is de reden? Ik neem aan jullie werken met vrijwilligers? Hoge huur van het gebouw? Zeg het maar?
Zonder meer de beste kringloop van Nederland met een geweldige café.
Veel te duur! Ik snap niet waarom mensen bij Kringloopwinkel Het Goed in Deventer altijd lage reviews geven omdat de prijzen volgens hen te hoog zijn en bij deze kringloop gewoon niemand wat zegt. Dit is geen kringloop, dit is een vintage winkel voor rijke mensen. Vandaag weer een klein boekje voor kinderen gezien voor 19,50€. Dat meen je niet. Ik zou mijn spullen hier niet afgeven als ik wist dat er kinderboeken voor zulke prijzen verder verkocht werden. Het lijkt hier alleen om de winst te gaan en niet of families of mensen met minder inkomen ook leuke dingen kunnen kopen.
Mooie kringloopwinkel, ziet er echt keurig uit. Het restaurant is echt heel goed. Heerlijke biologische producten. Wij komen er graag voor de lunch of voor koffie of thee met iets erbij.
Alleen het restaurantje hier maakt het al een bezoekje waard. Heerlijke vegan lunch. Echt één van de betere opties in Twello en Apeldoorn en omstreken. Met liefde bereid. Soepjes, broodjes, hele goeie koffie. Hebben ook decaf en plantaardige melk. Alles heel mooi opgediend in vintage servies. Heel vriendelijk personeel werkt er. Fijn hier. Je kan binnen zitten maar hun terras buiten is ook supergroot. Met grote picknicktafels en banken, overdekt. En een hele rij met tafels en stoelen waar je met goed weer lekker in de zon kunt zitten. Leuke plek!
Wat een geweldige kringloopwinkel is dit, alles op kleur scjhoon en als er iets kapot is, word het gemaakt door een groep mensen die het maken. Heb ze verledenweek voor het eerst gezien en het voelde net alsof ik in een woonkamer kwam, zo'n warme sfeer hing daar, mannen maakte apparatuur en veel dames oa KLEDING. IK HOORDE, DAT DEZE GROEP MOET GAAN STOPPEN, BESTE BAAS '' DEZE GROEP MOET BLIJVEN, HET IS ZO GEZELLIG MET HUN ERBIJ " mensen als jullie deze review lezen laat ook je sten horen. Marijke, Utrecht
Mooie, ruime en schone kringloop. Kom hier graag en slaag geregeld. De grabbelbak voor de kindjes wordt ook zo gewaardeerd door mijn kinderen. Net een beetje die extra moeite.
Wil je veel aankopen doen, let dan op. Je krijgt opmerkingen als je die wilt afrekenen in het laatste half uur. Erg jammer, goeie leuke winkel. Maar ik kom er niet meer. Wil graag rustig kunnen winkelen, en niet commentaar meekrijgen als ik een hoeveelheid wil afrekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid