facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Secunda

Kringloopwinkel Secunda

Info

Welkom op de Facebookpagina van Secunda.

Reacties zijn welkom zolang het opbouwend en gezellig blijft. Deel dus gerust je leuke vondsten met ons!

Geschiedenis

Wij willen... dat onze aarde schoner wordt doorgegeven aan onze kinderen dan we hem zelf kregen.

Wij willen... dat iedereen een kans krijgt om het leven weer op te pakken na een moeilijke tijd.

Wij willen... dat ook iemand die minder te besteden heeft met iets leuks voor de dag kan komen.

Wij willen... midden in de samenleving staan.

En dát is precies wat wij doen, welkom bij Secunda

Adres: Spoorstraat 13 - 15, 4001CN Tiel
Telefoonnummer: 0344-633254
Stad: Tiel
Route: Spoorstraat 13 - 15
Postcode: 4001CN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop winkel Tiel, 2Switch, Kringloop zondag open, Kringloop Beneden-Leeuwen, Two switch Arnhem, Kringloop Velp, Kringloopwinkel Heteren, Switch Dieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookwinkel Oostendorp Kookwinkel Oostendorp 895 meter Wat een fantastische winkel. De eigenaren hebben ontzettend veel kennis van de produc...
Hema Tiel Hema Tiel 1 km Super restaurant! De manager denk ik werkt hier al heel lang en is een super vriendel...
Boedelcentrumxl  Kringloop plus winkel Boedelcentrumxl Kringloop plus winkel 3 km Op Donderdag 8 september hebben ze onze oude meubels opgehaald. Het waren zeer nette ...
Recensies
Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven, anders had ik er geen gegeven. Waardeloze kringloop! VEEL te DUUR, vaak nog duurder dan nieuw. Veel producten zijn echt schandalig duur en het personeel is ook niet echt vriendelijk. Erg jammer dat er voor spullen die gratis verkregen zijn zulke achterlijke prijzen gevraagd worden. Beter ga je naar een andere kringloop want deze is je tijd en zeker je geld echt niet waard.
Hopeloos en alles word uitgezocht om door derden op internet te verkopen voor af en toe astronomische bedragen! Kringloop is er voor het volk! Onverkochte spullen misschien gratis weg geven? Om de afvalberg nog kleiner te maken? Dan doe je iets voor het volk ipv winstbelust dingen duur te prijzen die gratis verkregen zijn!
Vandaag voor het eerst geweest en zeker goed geslaagd! Vriendelijk personeel al werd ik wel paar keer door een oudere dame bijna aan de kant geduwd, maar de rest was top!
Waardeloos, erg duur voor 2de hands spulllen. Het personeel zoekt het beste er tussen uit om vervolgens voor veel geld op Marktplaats te verkopen.
Geen hele grote winkel, maar aanbod is groot. Jammergenoeg zijn de prijzen wel erg prijzig...
Vandaag de winkel bezocht. Er was een actie. Twee romans halen, goedkoopste betalen. Ik kwam bij de kassa en daar zei men dat het geen romans waren. Definitie roman was hen duidelijk niet bekend!! In plaats van netjes te communiceren bleef men bij het eigen gelijk. U bent de eerste die hierover iets zegt. Ik zou zeggen; sta open wanneer een bezoeker je iets probeert te leren. Misschien gebrek aan kennis.
Een kringloopwinkel zonder ziel. Genoeg doorloop van produkten, maar het straalt geen enkele gezelligheid uit.
Prima sortering, spullen van goede kwaliteit en zeker niet te duur. Personeel ook vriendelijk. Gratis parkeren voor de deur.
Waardeloze kringloop. Prijzen zijn vaak duurder dan nieuw in de winkel. En ookal vraag je of er iets van de prijs af kan omdat er een defect is, vinden zij de prijs goed voor het defect product. Bijvoorbeeld heel dun matrasje voor in een campingbed €3,50. Een dikkere en van beter kwaliteit is gratis op te halen via marktplaats. Borden €2,50 per stuk. Personeel onvriendelijk; die zeggen gerust tegen klanten: ja je hoeft het niet te kopen als je de prijs je niet aanstaat. Je kan beter naar andere kringloopwinkels gaan of gewoon nieuw in de winkel kopen dan heb je tenminste nog garantie.
Weinig echt oude dingen. Veel kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid