facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Second Chance / Fryslân58

Kringloopwinkel Second Chance / Fryslân58

Info

Stelt zich ten doel goede (gebruikte) huisraad, witgoed en kleding in te zamelen en
beschikbaar te stellen aan minima en mensen in de crisisopvang.



"Wij verkopen gebruikte goederen zoals meubels, boeken, cd en dvd, huishoudelijke artikelen, decoratieartikelen, kleding, De opbrengst is voor de hulpverlening in Friesland. Maatschappelijke organisaties kunnen voor hun clienten een aanvraag doen op onze website."
Adres: De Moarrewei 13, 9104 LA Damwoude
Telefoonnummer: 0511-401203
Stad: Damwoude
Route: De Moarrewei 13
Postcode: 9104 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kdv en Bso De Blokkedoaze Kdv en Bso De Blokkedoaze 859 meter Kdv en Bso De Blokkedoaze is een warme, gezellige en kleinschalige opvang voor kinder...
Recensies
Heel veel mooie spullen/speelgoed. Goed geordend, goede kwaliteit, goede prijzen! En heel vriendelijk personeel. 5*
Overzichtelijke winkel, netjes geordend, maar heel erg prijzig. Sommige prijzen liggen net een paar cent onder de nieuwprijs. Jammer, want dat zorgt dat mensen minder snel terugkomen.
En kringloop waar je ook een kop koffie kunt drinken een boeren eisje kunnt eeten. Vlees en wijn en buiten planten zijn ook te koop . Wat hokkerig en rommelig.
Prima winkel. Soms niet duur soms echt wel te duur. Zeker als het beschadigde artikelen zijn. Vond zelf de winkel nogal rommelig. Kan aan mij liggen, want anderen vinden dat juist fijn.
Vandaag aangenaam verrast. De prijzen voor het kleingoed, die ik normaal wat aan de hoge kant vind waren nu heel betaalbaar! Waardoor je dus meer koopt. Altijd vriendelijk personeel en leuk ingericht. Boven bij de kleding de verlichting even aanpakken dan zie je wat je past 29-19-2022 update: de verlichting is boven weer helemaal oké!
Vreselijke eigenaar die zichzelf geweldig vindt
Mooi opgezet en veel aanvullende mogelijkheden in deze winkel. Zo wordt er verse groente, wijn en vers vlees verkocht, en is er een kleine koffieplaats.
Dit is op dit moment één van de top kringloopwinkels hier in het noorden van Nederland en een gedreven winkel met veel geduld en empathie! Puike prijzen en vriendelijke eigenaren, die ondanks het harde wereldtoneel er een zachte liefde in bewerking geven..
Nette kringloop. Redelijke prijzen. Ook vaak mooie buitenplanten te koop. Vriendelijk personeel.
Het complete plaatje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid