facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland

Info

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland te Ooserland, Zeeland, Netherlands.

Geschiedenis

Op liefst 1000 vierkante meter vindt u een groot assortiment kringloopartikelen, Zoals: witgoed,bruingoed,2e hands kleding,groot assortiment baby en peuterkleding,cd's & lp's,stoelen,banken,bedden,groot assortiment nieuwe achterwanden voor bedden in diverse keuren, materialen en maten,tafels,kasten,groot assortiment aarderwerken vazen,borden,serviesgoed, grote collectie beeldjes etc. Ook een enorm diverse collectie glaswerk, veel schilderijen en pentekeningen, schetsen etc, veel kinderspeelgoed en knuffels, grote collectie 2e hands boeken etc,etc.
Ook beschikken we over een collectie nieuwe kadoartikelen tussen de 3 en vrijwel nooit hoger dan 20 euro.
Tevens bestaat ons assortiment nog steeds uit Antiek, dit is ongeveer 20% van ons assortiment, en zal voorlopig zeker zo blijven.
De onderstaand opgegeven prijscategorie is een niet op te geven, veelal bent u voor de kringloopartikelen minder dan 10 euro kwijt, terwijl er ook prachtige leren 2e hands bankstellen staan van enkele honderden euro's en soms zal er ook een Antieke kast zijn die 800 euro kost. Wat ik kan zeggen is dat we goedkoop zijn, goedkoper dan veel dergelijke zaken, maar hier is geen 1 enkele prijscategorie aan op te hangen!

Adres: Sint Joostdijk 25, 4307 AR Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0111641936
Stad: Oosterland
Route: Sint Joostdijk 25
Postcode: 4307 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland 0 meter Goeie winkel ze hebben er van alles en het kost niks.
Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland 3 meter Goeie winkel ze hebben er van alles en het kost niks.
Textil Mode Textil Mode 155 meter Leuke spullen voor kinderen Aardige mevrouw
Coop Bolle Coop Bolle 159 meter Duurder dan elke andere supermarktuitzondering spar op vakantieparken. Nooit dingen o...
Kaashandel Biemond Kaashandel Biemond 487 meter Kaashandel Biemond, de kaas & delicatessen specialist op Schouwen-Duiveland!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid