facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel-Re-Use

Kringloopwinkel-Re-Use

Info

Re-Use geeft uw "mooie bruikbare spullen" graag een tweede kans dmv hergebruik.


KvK 69244537

Geschiedenis

Wilt u bruikbare spullen komen brengen dan kan dat tijdens de openingstijden. (zie info)

Parkeren kan in de 4 P-vakken vóór de winkel. Zijn deze plaatsen vol dan zijn er nog 13 openbare P-vakken aan de linkerkant zodra u het park oprijdt.

Bruikbare grote artikelen zoals bv een kast, eethoek, bankstel of witgoed komen wij op afspraak binnen een straal van 10 km gratis bij u ophalen. +10 km in overleg.

Klik op "nu bellen" om een afspraak te maken.






"KringloopwinkelWoning ontruimingenBedrijfspand ontruimingenGarage ontruimingenInname oud ijzerInname oud papierInname oud frituur vetInname oude kledingInname oude elektrische apparatuurInname goed - verkoopbare spullen"
Adres: Sprendlingenpark 17, 5061 JT Oisterwijk
Telefoonnummer: 06-11 83 32 00
Stad: Oisterwijk
Route: Sprendlingenpark 17
Postcode: 5061 JT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Oisterwijk, Veldweg 8 Oisterwijk, Kringloop Oisterwijk openingstijden, Kringloop Den Bosch, Kringloop Tilburg, Kringloopwinkel Boxtel, Milieustraat Oisterwijk, Weggeefhoek Oisterwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hulskes Antiek Oisterwijk Hulskes Antiek Oisterwijk 713 meter Hét adres voor een stijlvolle woon- en kantoorinrichting! Bij ons vindt u de mooiste ...
Recensies
Erg duur voor een kringloop, 2 hands jurkjes van zeeman voor € 5,00 € 3,00 in reactie klopt niet, dit was vroeger maar hebben de prijzen flink omhoog gehooid, of ze moeten na mijn revieuw, reactie is ook maanden uit gebleven, de prijzen weer verlaagd hebben ook veel kapotte / beschadigde kleding. Vinted is goedkoper en nog overzichtelijker ook.
Leuke ruime snuffelkringloop met vriendelijke prijzen. Gelegen op een industrieterrein. Op de etage verkoop van kleding. Beperkt parkeren op eigen terrein.
Heel bijzonder....weigeren spullen aan te nemen omdat "ze helemaal vol zitten" MAAR :dat en dat zou ik wel graag willen hebben". Wat denk je nou zelf! Sta je daar met een auto vol nieuw woningdecoratie ivm verhuizing maar gaan ze zeer selectief te werk ondanks dat ze vol zitten. Nee nee dan is het alles of niets.
Ik zag positieve reviews dus ik dacht ik ga eens kijken. Ik vond het vooral rommelig, klein, onoverzichtelijk en weinig bijzonders. Ik vind het goed beter!
Echt een super leuke kringloop, kwam er om gewoon wat rond te snuffelen maar ging met een hoop spullen naar buiten. Prijzen zijn eerlijk en schappelijk. Winkelopzet is ruim en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk, helpen je met je spullen inruimen en omdat ik zoveel gekocht had kreeg ik ook nog korting. Super ervaring! Kom snel nog een keertje terug.
Vriendelijke mensen, veel keus, aantrekkelijke prijzen.
Dit is een van de leukste kringloopwinkels die ik ken. Vriendelijke medewerkers. Goede kwaliteit spullen. Netjes gesorteerd en uitgestald. Uitstekende kledingafdeling. Goedspelende pianos. Ik heb er gisteren een gestemd. En het wordt steeds mooier.
Wat een kansloze organisatie waar je alles behalve afspraken mee kan maken!!! Op het moment je ze belt, beweren ze alles mee te nemen uiteindelijke situatie is dat ze gewoon de boel laten staan en dat terwijl ze alle mee zouden nemen......
Kwalitatief hele mooie spullen,erg vriendelijk personeel
Goede bereikbaarheid , parkeren voor de deur. Iedere keer een wisselend voorraad. Prijzen erg schappelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid